5-stjernet camping
på toppen af Danmark

Velkommen til familievenlig camping. Her finder I de perfekte rammer for kvalitetsferie og hyggelige stunder, hvor børnene kan lege frit, og forældrene kan slappe af.

Book jeres næste familieferie
på en 5-stjernet feriepark

Opvarmet pool
hele sommeren

En af Europas
bedste minigolfbaner

Indendørs sport
og legeland

3 kvalitetslegepladser
fordelt på pladsen

Aktiviteter for børnene
hver dag om sommeren

Topvedligeholdte
servicebygninger

Kun 3 km fra
Fårup Sommerland

Ishus med 24
forskellige kvalitetsis

Jambo Feriepark tilbyder

Gå på opdagelse i vores forskellige pladstyper og find den plads der passer bedst til jeres behov.

Pladstyper

Gå på opdagelse i vores forskellige pladstyper, og find den plads, der passer præcis til jeres behov. 

 

Luksushytte

Lad børnene lege og more sig med vores mange aktiviteter, mens I bor luksuriøst i vores luksushytter.

Campingvogne

Camping er frihed til at nyde det nære – men også til at lade sig forkæle.

Aktiviteter

Jeres ferieminder skal være fyldt med dejlige oplevelser for hele familien.

Lær pladsen at kende

Jambo Feriepark er hjemstedet for en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Hvad enten I er til et slag minigolf, svømning i den opvarmede pool eller blot ønsker at slappe af, har vi noget for enhver smag.

Se kortet over pladsen ved at klikke på knappen nedenfor, og få et indblik i vores faciliteter, naturskønhed og områder. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Når I vælger Jambo Feriepark, tager I hensyn til miljøet. Jambo Feriepark har i mange år arbejdet med at blive mere bæredygtige. Vi er i 2023 blevet Green Stay certificeret. Jambo opfylder allerede ved første certificering 95 % af de kriterier, der bliver vurderet. Og vi arbejder kontinuerligt på at blive endnu bedre.

Events

Se vores kalender og nyheder her.

TID TIL FERIE OG AFSLAPNING MED FAMILIEN

Midt på den nordjyske vesterhavskyst mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger et af Danmarks bedste feriesteder.

Med Vesterhavets indbydende charme, skønne badebyer og Fårup Sommerland er området rammer for en perlerække af oplevelser i Nordjylland. Her ligger Jambo Feriepark som et 5-stjernet ferieparadis i smørhullet mellem nogle af de største ferieoplevelser i Danmark.


Med så prominente naboer er vores kvalitet naturligvis også i top. Derfor er vi også stolte af at byde velkommen til en campingplads, der er noget ud over det sædvanlige. Jambo Feriepark er luksuscamping med alt, hvad det indebærer.

Vores 5-stjernede feriepark har alle de faciliteter, en campingplads har, men du kan også leje en campingvogn, hvor det hele står klar til dig. Eller du kan booke en hyggelig bjælkehytte med plads til seks personer, eget bad og fuldt udstyret køkken.

Feriepark

5-STJERNET LUKSUSCAMPING MED DE BEDSTE FACILITETER I DANMARK

Vi er enormt stolte over flere gange at være kåret til den bedste campingplads i Danmark. Grunden til, at vi har fået den fornemme anerkendelse, er de gode faciliteter, vi byder feriegæsterne velkommen til.

Blandt dem er vores dejlige poolområde for store og små vandhunde. I kan også tage børnene med på en af vores store legepladser, hvor de kan boltre sig med hinanden og få nye ferievenskaber.

I kan konkurrere med venner og familie på en af Danmarks bedste minigolfbaner, der er bygget op med afrikansk tema med vilde dyr og fairways og greens, der går gennem Afrikas højeste bjerg, Kilimanjambo.

FERIEPARK MED FRODIG NATUR OG ET SPÆNDENDE NÆROMRÅDE

Jambo Feriepark ligger i et attraktivt turistområde i Nordjylland, hvor Vesterhavet kun er tre km væk. Desuden er den fantastiske forlystelsespark Fårup Sommerland vores nærmeste nabo. Savner du et afbræk fra naturidyllen, eller indbyder vejret mest til shopping eller museumsbesøg, ligger Aalborg kun en halv time væk.

Der er flere gode MTB-spor i nærheden af Jambo Feriepark, og det er også muligt at leje heste og tage på ridetur på stranden langs Vesterhavet eller surfe i Blokhus og Løkken. Hos Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsmedarbejdere aktiviteter for børn i alle aldre alle hverdage hele sommeren.

Udover de aktiviteter, vores aktivitetsmedarbejdere arrangerer, er der rig mulighed for at udforske ferieparken og nærområdet på egen hånd. Inden for ferieparkens rammer kan du bl.a. opleve vores tre legepladser, den store indendørs aktivitetshal, vores fodbold- og volleybane og den populære pool.

BOOK JERES FERIE I DAG OG OPLEV 5-STJERNET CAMPING I DANMARK

I kan booke en plads, luksushytte eller campingvogn online via vores bookingsystem. Hvis I har spørgsmål om jeres ferie eller vores campingplads, kan I naturligvis ringe til os på +45 98 88 16 66.

Så kan I glæde jer til oplevelsen af 5-stjernet camping i Danmark – luksuscamping på højeste niveau.

Jambo Feriepark

Kontakt & find os

Kort over parken