Tag familie med på camping nær brede, hvide sandstrande – og tæt på et aktivt byliv i Blokhus. Vores camping ved Blokhus ligger lige ud til en af Nordeuropas bedste sandstrande, som man kan køre hele vejen langs til Saltum Strand, der ligger kort fra Jambo Feriepark.

Bestil din sommerferie allerede nu og oplev Danmark fra en af sine mest charmerende sider med camping i Blokhus.

blokhus camping

Oplev fine naturomgivelser ved vores campingplads nær Blokhus

Blokhus er blevet en aktiv ferieby, og hele året foregår der masser af aktiviteter i og omkring byen. Blokhus er blevet et populært sted at holde ferie og netop camping i Blokhus er oplagt, da området byder på smukke naturoplevelser og masser af aktiviteter for hele familien. Jambo Feriepark ligger kun 6 km fra Blokhus, og det er både muligt at køre til byen langs stranden eller cykle dertil på det fine stisystem, som ligger i klitterne.

Kort fra Jambo Feriepark ligger en indgang til Sti 100, som både fører til Blokhus, Løkken og stranden. Sti 100 er især populær blandt løbere, cyklister og folk på hesteryg. Går man langs stien er der rig mulighed for at opleve den smukke natur, som ligger langs vestkysten. Hvad end du er på campingferie i Blokhus med telt, campingvogn eller lejer en hytte, så gå ikke glip af denne smukke rute, som er smuk at opleve både på gåben og på cykel.

Blokhus camping: Spækket med kulturelle oplevelser 

I Blokhus arrangeres der i løbet af sommerhalvåret masser af spændende koncerter, aktiviteter og events og på Blokhus strand kan de smukke hvide badehuse og det historiske sømærke opleves. Tager du på Blokhus camping på Jambo er du i nærheden af alle attraktionerne i Blokhus. Oplev fx Nordens første Center for Papirkunst, Anne Justs Have, Skulpturparken, den populære forlystelsespark Fårup Sommerland og meget mere.

camping blokhus

Vælg en 5-stjernet campingplads i Blokhus

Skal du have familien med på teltferie eller camping i Blokhus, er det oplagt at tage på Jambo. Jambo Feriepark ligger kun en spytklat fra Blokhus og med alle byens fede attraktioner og tilbud er det den oplagte mulighed for familiecamping. Uanset om du er til afslapning på stranden, aktiv ferie på et MTB-spor eller leg på campingpladsen i Blokhus, så er Jambo noget for dig og din familie.

Der findes masser af ting at tage sig til på Jambo, og hver dag hele sommeren arrangeres der spændende aktiviteter for børn i alle aldre. Vil du hellere selv udforske campingpladsen, kan du gå på opdagelse i den store indendørs aktivitetshal, gå de 18 huller på minigolfbanen sammen med krokodiller og elefanter eller svinge dig i tårnet på den store legeplads.

Du finder en række gode spisesteder, hvis du booker camping i Blokhus

Ligesom der er en café på Jambo, der laver rigtig god mad, findes der i og omkring Blokhus rigtig mange lækre restauranter og spisesteder, der er værd at udforske. Det er også muligt at købe friskfanget fisk på stranden, som du kan tage med hjem og grille på campingpladsen. Eller endnu bedre – du kan fange den selv! De flotte servicebygninger på Jambo indbyder til madlavning, hvor hele familien kan være med. Jambos Blokhus camping er for alle.

Så hvad venter du på? Book din camping i Blokhus i dag!

Kontakt & find os

Kort over parken