Familiepakker 2023

Tag familien med på campingferie i Jambo Feriepark

Tag på campingferie med familien (2 voksne og 2 børn). I camperer på vores skønne campingplads og kan deltage i masser af sjove og spændende aktiviteter i ferieparken. Når I køber en familiepakke, ligger I på en standardplads (excl. strøm). Pladsen kan opgraderes til en luksusplads eller komfortplads, hvor I får hhv. vand og afløb eller vand, afløb og tv-stik. Sig til, hvis I vil opgradere jeres familiepakke.

Tag hele familien med på camping i Nordjylland og nyd den danske sommer på vores campingplads med spændende aktiviteter for børnene, mens I nyder de skønne og rolige omgivelser.

Familiepakker

2 voksne og 2 børn, standardplads inkl. strøm.

Tilbuddet gælder hele åbningsperioden, undtagen ugerne 28-31.

  • Påskeferie (5 overnatninger) DKK 1.995
  • Påskeferie (10 overnatninger) DKK 2.495
  • Kristi Himmelfart (4 overnatninger) DKK 1.845
  • Pinse (3 overnatninger) DKK 1.395
  • Efterårsferie (4 overnatninger) DKK 1.495
  • Efterårsferie (8 overnatninger) DKK 3.095
Stemning Børn på mooncar

Spændende aktiviteter i Jambo Feriepark

Jambo Feriepark tilbyder masser af underholdning, I kan vælge imellem. Tag badetøjet på og hop i poolen på varme sommerdage eller lad kræfterne få frit løb på legepladsen med alt fra rutsjebaner og trampoliner til sandkasser og legetårn. 

På gråvejrsdage rykker legen ind i det indendørs legeland med sjove aktiviteter at prøve igen og igen. Her er også trampoliner, rutsjebaner og andet sjovt til at aktivere børnene og udvikle deres motorik. 

Her er aktiviteter for børn i alle aldre. I hallen kan I også spille fodbold eller volleyball, hvis I skal have lidt konkurrence på ferien.

Oplev Vendsyssel

Du få en del på opleveren ved Vendsyssels seværdigheder og oplevelser tæt på ferieparken.


Den oplagte aktivitet er Fårup Sommerland. 3 kilometer fra pladsen ligger sommerlandet med oplevelser og aktiviteter, I snildt bruge en hel sjov dag på. Nogle bruger endda flere.

Vil I opleve den smukke natur, kan I tage et smut ned til stranden og nyde den friske havluft eller tage familien med på en dejlig gåtur i skoven.

 

Fra ferieparken er der kort afstand til flere byer med masser at byde på. Spændende byer som Skagen, Blokhus, Løkken eller Aalborg er kun korte køreture væk.