Familiepakker 2024

Tag på campingferie i Jambo Feriepark med familien

Tag på campingferie med familien (2 voksne og 2 børn). Her kan I campere på vores skønne campingplads, hvor der er alverdens sjove og spændende aktiviteter i ferieparken. Når I køber en Familiepakke, kommer I til at ligge på den standardplads (excl. strøm). Pladsen kan opgraderes til en luksusplads eller komfortplads, hvor I får henholdsvis vand og afløb eller vand, afløb og tv-stik. Kontakt os, hvis I gerne vil opgradere jeres Familiepakke.

Tag hele familien med på camping i det nordjyske. Nyd den danske sommer på vores campingplads, hvor der er rig mulighed for at finde spændende aktiviteter til børnene, samtidig med I kan nyde de skønne og rolige omgivelser.

Familiepakker

2 voksne og 2 børn, standardplads inkl. strøm.

Tilbudet gælder hele åbningsperioden, undtaget ugerne 28-31.

  • Påskeferie (5 overnatninger) DKK 2.000
  • Påskeferie (10 overnatninger) DKK 2.600
  • Kristi Himmelfart (4 overnatninger) DKK 1.600
  • Pinse (3 overnatninger) DKK 1.300
  • Efterårsferie (4 overnatninger) DKK 1.600
  • Efterårsferie (8 overnatninger) DKK 2.100
Stemning Børn på mooncar

Aktiviteter i Jambo Feriepark

I Jambo Feriepark er der rig mulighed for underholdning på pladsen. Her kan I vælge mellem forskellige aktiviteter. Hop i badetøjet og spring i poolen på de varme sommerdage eller slip fantasien løs på legepladsen, hvor der er alt lige fra rutsjebaner og trampoliner til sandkasser og legetårn. På gråvejrsdage kan I smutte i det indendørs legeland, hvor der er flere forskellige ting at lave. Her er der også trampoliner og rutsjebaner og flere forskellige ting, der kan aktivere børnene og træne deres motorik. 

Her finder i aktiviteter til børn i alle aldre. I hallen er der også mulighed for at spille fodbold eller volley, hvis der skal gå lidt konkurrence i ferieaktiviteterne.

Oplevelser i Vendsyssel

Mange vil gerne ud og opleve lidt, når de er på ferie. Når du camperer i Jambo Feriepark, er der rig mulighed for at få en på opleveren kort afstand fra pladsen. Mulighederne er mange, og der er chance for, I kan finde noget, der passer til alle aldre.

Den oplagte aktivitet uden for ferieparken er selvfølgelig Fårup Sommerland. Ca. 3 km kørsel fra pladsen finder I sommerlandet, som byder på oplevelser og aktiviteter, I kan bruge en hel dag på. Nogle kan endda bruge flere!

Vil I også gerne ud og opleve den smukke natur, så er der flere forskellige muligheder for dette. Tag et smut ned til stranden og nyd den friske havluft eller tag hele familien med på en dejlig gåtur i skoven. Fra ferieparken er der også kort afstand til flere byer, der har masser at byde på. Tag for eksempel en kort køretur til spændende byer som Skagen, Blokhus, Løkken eller Aalborg.

Kontakt & find os

Kort over parken