5-stjernet camping
på toppen af Danmark

Midt på den nordjyske vesterhavskyst mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger et af de bedste feriesteder i Danmark.

Book din næste ferie på
en 5-stjernet feriepark

Opvarmet pool
hele sommeren

Europas bedste
minigolfbane

Kun 3 km fra
Fårup Sommerland

3 kvalitetslegepladser
fordelt på pladsen

Ishus med 24
forskellige kvalitetsis

Aktiviteter for børnene
hver dag om sommeren

Topvedligeholdte
servicebygninger

Indendørs sport
og legeland

Jambo Feriepark tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pladstyper

Vi tilbyder flere typer pladser, fordi forskellige campister har forskellige behov. 

 

Luksushytte

Vores luksushytter har eget badeværelse og køkken, så børnene kan lege og more sig med vores mange aktiviteter, mens I bor luksuriøst i vores luksushytter til seks personer.

Luksuscampingvogn

Camping er frihed til at nyde det nære – men også til at lade sig forkæle.

Aktiviteter

Dine ferieminder skal være fyldt med dejlige oplevelser. Det mantra er meget vigtigt for os at leve op til.

Lær pladsen at kende

Jambo Feriepark er i 2023 blevet Green Stay certificeret. For at indtræde i certificeringsordningen skal campingpladsen opfylde 50 % af de kriterier, der bliver vurderet. Jambo Feriepark har i mange år arbejdet med at blive mere bæredygtige. Derfor opfylder vi allerede ved certificeringen 94,64 % af kravene i ordningen. Og vi arbejder kontinuerligt på at blive endnu bedre.

Jambo Feriepark er i 2023 blevet Green Stay certificeret. For at indtræde i certificeringsordningen skal campingpladsen opfylde 50 % af de kriterier, der bliver vurderet. Jambo Feriepark har i mange år arbejdet med at blive mere bæredygtige. Derfor opfylder vi allerede ved certificeringen 94,64 % af kravene i ordningen. Og vi arbejder kontinuerligt på at blive endnu bedre.

TID TIL FERIE OG AFSLAPNING MED FAMILIEN


Midt på den nordjyske vesterhavskyst mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger et af Danmarks bedste feriesteder. Med Vesterhavets indbydende charme, skønne badebyer og Fårup Sommerland er området rammer for en perlerække af oplevelser i Nordjylland. Her ligger Jambo Feriepark som et 5-stjernet ferieparadis i smørhullet mellem nogle af de største ferieoplevelser i Danmark.

 

Med så prominente naboer er vores kvalitet naturligvis også i top. Derfor er vi også stolte af at byde velkommen til en campingplads, der er noget ud over det sædvanlige. Jambo Feriepark er luksuscamping med alt, hvad det indebærer. Vores 5-stjernede feriepark har alle de faciliteter, en campingplads har, men du kan også leje en luksuscampingvogn, hvor det hele står klar til dig. Du kan også booke en hyggelig bjælkehytte med plads til seks personer, eget bad og fuldt udstyret køkken.

Feriepark

LUKSUSCAMPING MED DE BEDSTE FACILITETER I DANMARK

Vi er enormt stolte over at være kåret til den bedste campingplads i Danmark. Grunden til, at vi flere gange har fået den fornemme anerkendelse, er de gode faciliteter, vi byder feriegæsterne velkommen til.

Blandt dem er vores dejlige poolområde for store og små vandhunde. I kan også tage børnene med på en af vores store legepladser, hvor de kan boltre sig med hinanden og få nye ferievenskaber. I kan konkurrere med venner og familie på en af Danmarks bedste minigolfbaner, der er bygget op med afrikansk tema med vilde dyr og fairways og greens, der går gennem Afrikas højeste bjerg, Kilimanjambo.

5-STJERNET CAMPING I DANMARK MED INTERNATIONAL KVALITET

Med til luksuscamping hører også at yde jer den bedste service, vi kan, mens I holder ferie. I skal bruge jeres ferietid med dem, I holder mest af. Derfor sørger personalet for et serviceniveau, så vi lever op til prædikatet “luksuscamping”.

Vores luksuscamping har også vundet fornem anerkendelse med udnævnelse til Superplatz af det tyske svar på FDM, ADAC. Udnævnelsen til Superplatz er det ypperste kvalitetsstempel – en Michelin-stjerne for luksuscamping – som kun er tildelt få campingpladser i Norden.

LUKSUSCAMPING MED ET VÆLD AF GODE OPLEVELSER TÆT PÅ

Jambo Feriepark ligger i et attraktivt turistområde i Nordjylland med Vesterhavet kun 3 kilometer væk. Desuden er den fantastiske forlystelsespark Fårup Sommerland vores nærmeste nabo. Savner du et afbræk fra naturidyllen, eller indbyder vejret til shopping eller museumsbesøg, ligger Aalborg kun en halv times kørsel væk.

Der er flere gode MTB-spor i nærheden af Jambo Feriepark, og du kan leje heste til en ridetur på stranden eller surfe i Blokhus og Løkken. I Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsledere aktiviteter for børn i alle aldre hver dag hele sommeren.

Udover de aktiviteter kan I benytte vores tre legepladser, den store indendørs aktivitetshal, fodbold- eller volleybanen og vores populære swimmingpool, som altid er opvarmet til mindst 30 grader.

DANMARKS BEDSTE FERIEPARK – MED FRODIG NATUR OG ET SPÆNDENDE NÆROMRÅDE

Jambo Feriepark ligger i et attraktivt turistområde i Nordjylland, hvor Vesterhavet kun er tre km væk. Desuden er den fantastiske forlystelsespark Fårup Sommerland vores nærmeste nabo. Savner du et afbræk fra naturidyllen, eller indbyder vejret mest til shopping eller museumsbesøg, ligger Aalborg kun en halv time væk.

Der er flere gode MTB-spor i nærheden af Jambo Feriepark, og det er også muligt at leje heste og tage på ridetur på stranden langs Vesterhavet eller surfe i Blokhus og Løkken. Hos Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsledere aktiviteter for børn i alle aldre hver dag hele sommeren. Udover de aktiviteter, vores aktivitetsledere arrangerer, er der rig mulighed for at udforske ferieparken og nærområdet på egen hånd. Indenfor ferieparkens rammer kan du bl.a. opleve vores tre legepladser, den store indendørs aktivitetshal, vores fodbold- og volleybane og den populære pool.

BOOK DIN FERIE I DAG OG OPLEV 5-STJERNET CAMPING I DANMARK

I kan booke en plads, luksushytte eller campingvogn online via vores bookingsystem. Hvis I har spørgsmål om jeres ferie eller vores campingplads, kan I naturligvis ringe til os på 98 88 16 66. 

Så kan I glæde jer til oplevelsen af 5-stjernet camping i Danmark – luksuscamping på højeste niveau.

Jambo Feriepark

Kontakt & find os

Kort over parken