Minigolf

Minigolf

Mens krokodillen holder vagt, og elefanterne drikker vand, gør I jer klar til at besejre Europas største minigolfbane. Tag familien med på en eventyrlig udflugt over hængebroen, gennem bjerget og forbi det afrikanske køkken.

Jambo har en af Europas største minigolfbaner med rigtige tee-steder, fairways og greens… på kunstgræs, der gør oplevelsen helt fantastisk for både store og små.

Prøv det en enkelt gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love at der venter “vildt sjove” oplevelser forude.

Et spil minigolf koster DKK 80 pr. person, og børn under 5 år er gratis. Kan man slet ikke få nok af afrikansk inspireret minigolf, kan man også købe et ugekort til DKK 150 eller et sæsonkort til DKK 300.

Minigolfbanen har åbent hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien) fra kl. 10-22.

kl. 10-22

hver dag i sæsonen

Minigolfbanen i Jambo Feriepark har åbent fra kl. 10-22 hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien).

Minigolf i sommerland

For rigtigt mange er sommerferie lig med minigolf. For minigolf er en traditionsrig ferieaktivitet på de danske feriesteder. Nogle dyrker aktiviteten som en afslappende aktivitet for hele familien, mens andre går op i det pirrende konkurrenceelement, som minigolf også kan give.

Uanset hvilken tilgang I har til minigolf, er Jambo Feriepark enormt stolt af at kunne byde velkommen til at en af de vildeste minigolfbaner i Danmark. 

Tag familien med på en eventyrlig udflugt med 18 huller på Afrikas savanne.

Pris for minigolf i Jambo Feriepark

Prisen for et spil minigolf er DKK 80 pr. person, og børn under 5 år spiller gratis. Kan I slet ikke få nok af afrikansk inspireret minigolf, kan man også købe et ugekort til DKK 150 eller et sæsonkort til DKK 300. På den måde kan I komme og gøre brug af vores fantastiske minigolfbane, præcis når I har lyst. 

Og det kan vise sig at være en god løsning. For at spille vores minigolfbane kan være en ganske vanedannende oplevelse. Her hos os er minigolf nemlig ikke bare minigolf, som I kender det fra alle mulige andre campingpladser eller forlystelsesparker rundt omkring i landet – eller i hele Europa for den sags skyld. For lige her på vores naturskønne campingplads i Nordjylland finder du en eventyrlig verden bygget op omkring den vildeste 18-hullers minigolfbane med afrikansk tema. 

Kombiner et spil minigolf med andre gode oplevelser i Nordjylland

Der er selvfølgelig masser af andre gode grunde til at besøge Nordjylland ud over, at I kan spille minigolf i absolut verdensklasse. Så I kan for eksempel kombinere jeres minigolf med en tur til stranden, der ligger blot 3 km fra banen. Her kan I nyde en forfriskende dukkert efter et besøg på minigolfbanens savanne eller spise en is i en af de hyggelige badebyer, der ligger strøet med nænsom hånd op langs Vesterhavets maleriske strækning i Nordjylland. 

I har naturligvis også mulighed for at udvikle jeres spil på et ferieophold hos Jambo Feriepark. Vi er en 5-stjernet feriepark med masser af muligheder for luksuriøs indkvartering i Nordjyllands skønne natur. Her kan I bo i egen campingvogn, telt eller booke jer ind i vores skønne feriehytter, der er indrettet med fuldt udstyret køkken og giver nem adgang til alle de faciliteter, vores populære feriepark har at byde på.

Minigolf i Jambo Feriepark

- Oplev en af Denmarks bedste minigolfbaner

Vi har anlagt en af Europas største minigolfbaner med rigtige tee-steder, fairways og greens.  På kunstgræs, der gør oplevelsen helt fantastisk for både store og små. Prøv det en enkelt gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter “vildt sjove” oplevelser forude. Og det er ikke blot ferieparkens gæster, der spiller minigolf på vores 18-hullers minigolfbane. For banen, der er blandt minigolfentusiasters foretrukne minigolfbaner i Jylland, trækker folk til fra hele landet, som ønsker at opleve (eller genopleve) vores fantastiske bane. 

Et slag minigolf på den 18-hullers minigolfbane i Jambo Feriepark er derfor et must, hvis du er på ferie i Nordjylland og godt kan lide at spille minigolf – eller bare elsker sjove og anderledes ferieoplevelser med familien. Minigolfbanen i Jambo Feriepark er bane med både store og små udfordringer. Og det hele er pakket ind i en meget gennemført oplevelse af at bevæge dig rundt på den afrikanske savanne. Her kan du nyde omgivelserne med familien – uanset om du spiller, eller venter på, at det bliver din tur. For flere af de 18 baner sniger sig rundt om de eksotiske dyr, gennem Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, langs floder og meget andet. Landskabet integrerer sig i spillet og giver gode og mindeværdige oplevelser for både øvede minigolfspillere, og det, som blot er kommet for at hygge sig med et spil minigolf i Nordjylland i nogle ganske unikke rammer.