Seniorpakker 2023

Seniorpakke i Jambo Feriepark

Seniorpakken (Mindst en person skal være over 60 år) er inkl. el. I kommer til at ligge på en standardplads (rød plads). Den kan opgraderes til en komfortplads eller en luksusplads med hhv. vand og afløb eller vand, afløb og tv-stik. Hvis I vil opgradere jeres seniorpakke, kan I blot kontakte os.

 

Seniorpakken kan med undtagelse af ugerne 28-31 bookes hele året. Så der er rig mulighed for at komme væk hjemmefra – i påskeferien, efterårsferien, forlænget weekend, eller når I ellers har allermest lyst til det. Se priserne på seniorpakken her.

Seniorpakke

For par, hvor én person er over 60 år (inkl. el): standardplads

Tilbuddet gælder hele åbningsperioden, undtagen uge 28-31.

  • Første uge DKK 1.395
  • Efterfølgende uger DKK 1.195
Camping for børn

Seniorer med børnebørn

Samme vilkår som seniorpakke. Kun tilgængelig som tilkøb til seniorpakke.

  • Barn (0-11 år) DKK   495

*Alle priser er i DKK.

Tag børnebørnene med på camping

Tag meget gerne børnebørnene med på camping ved at købe plads til børn (0-11 år) til seniorpakken. I Jambo Feriepark er der aktiviteter for alle aldre. Kast et blik på vores aktiviteter her. I finder alt fra en swimmingpool og legeplads til indendørs sport og leg. 

 

I kan også tage i Fårup Sommerland i kort afstand fra ferieparken. Nyd den fantastiske natur med gåture ved stranden, kanotur, cykeltur eller kast jer ned i den komfortable campingstol og nyd ferien. Tag på tur i nærområdets spændende byer som Blokhus, Løkken og Skagen.

 

Kontakt & find os

Kort over parken