Campinghytter

Camping er frihed. Frihed til at nyde det nære – og bestemt også til at lade sig forkæle.

Det er helt op til jer og jeres familie at vælge, hvilken ferieform der passer jeres familie bedst.

campinghytter

Forkæl familien med et ophold i en af vores luksuriøse campinghytter. Her får I muligheden for at kombinere komfort og luksus med alle vores aktivitetstilbud. Som et sommerhus – bare med alle oplevelserne lige uden for døren…

feriehytte

Luksushytte

Luksushytterne er alle bygget i enten 2006 eller 2008. De er opført af massive, norske bjælker efter en meget vigtig opskrift: Kun det bedste er godt nok! Alle hytterne er i år 2016 udvidet med en lille hyggelig stue.

Lidt om indretningen: Opholdsrum med spisebord og 6 stole. Fuldt udstyret køkken og stort glasparti ud til hyttens store, overdækkede terrasse. Der er to separate soveværelser: det ene med dobbeltseng, det andet med køjeseng. Begge soveværelser har garderobeskab. Fra opholdsstuen er der en stige op til hyttens hyggelige hems. Her er der 2 sengepladser og en dejlig udsigt. Nede på jorden igen er der også et dejligt badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Opført i lyse fliser og med varme i gulvet.

Hyttens udstyr

Alle hyttens senge har boksmadrasser. Der er 6 dyner og puder, linned skal  I selv have med, eller I kan leje linnedpakker i Informationen.

I køkkenet findes 4 keramiske kogeplader, emhætte, køle-/fryseskab, bageovn, opvaskemaskine, kaffemaskine samt service til 6 personer. 

Hytten har tilmed en lille dagligstue, som indeholder sofabord, sofa, lænestol og 40″ SMART TV. 

Bemærk venligst: Alle vores hytter er røgfrie, ligesom der ikke må medbringes hunde, katte eller andre kæledyr i hytterne. Slutrengøring er med i prisen, når I lejer en luksushytte.

Tilkøb startpakke for DKK 199
Slip for at slæbe alt det praktiske med hjemmefra. Startpakken indeholder følgende:

Book jeres ferie nu

Giv børnene en oplevelse, de vil huske.

Besøg os i en weekend eller en hel uge i en af vores luksushytter,
som er placeret tæt på vores store legeplads og swimmingpool.

Book din næste ferie på
en 5 stjernet feriepark

Kontakt & find os

Kort over parken