Camping for børn

Camping for børn

Camping for børn handler om at have nok af muligheder. Hvis børnene har nok at give sig til, bliver det ikke kedeligt, og de voksne kan i samme ombæring finde tid til sig selv. Men camping for børn handler naturligvis også om at være sammen som familie, derfor skal der være aktiviteter og attraktioner i nærområdet for alle aldersgrupper.

Hvad er børnevenlige campingpladser? 

En børnevenlig campingplads er et sted, hvor faciliteterne og omgivelserne går op i en højere enhed og er tilrettelagt efter børnenes præmisser, så de kan udfolde sig og danne nye venskaber på kryds og tværs. Der skal naturligvis også være plads til afslapning, så der er tid til familiehygge, og man som forælder eller voksen også kan afstresse under opholdet.

Dette tilbyder vi, hvis du leder efter camping i Danmark med børn

Som sagt handler det om at aktivere børnene på en børnevenlig campingplads. Det betyder, at faciliteterne skal bestå af noget unikt, der skal være personale til at håndtere børnene, og så skal der være en god variation af ting, man kan foretage sig. Hos Jambo Feriepark har vi sørget for lige netop det. 

Vi har både vores egne faciliteter, der gør os unikke, men vores omgivelser er i den grad også med til at understrege vores position som en af europas mest børnevenlige campingpladser. Du finder bl.a. følgende: 

  • 30 graders udendørs swimmingpool
  • Europas største minigolfbane
  • 3 store legepladser 
  • Indendørs sport og legeland
  • Arrangerede aktiviteter for børn 
  • En beliggenhed kun 2 km fra Fårup Sommerland
børnevenlig campingplads

Fremragende camping for børn afhænger af beliggenheden

Men på trods af mange spændende aktiviteter på pladsen, er det vigtigt for en børnevenlig campingplads at have noget at tilbyde udenfor matriklen. Her er det ikke alt camping for børn, der er lige så prisgivet som Jambo Feriepark. Med tanke på vores nabo har vi nok en af de bedste beliggenheder i Danmark. 

Hvis du skal prøve camping i Danmark med børn, så vælg os, for vi ligger som sagt kun 2 km fra Fårup Sommerland. Et besøg hertil giver et dejligt afbræk fra opholdet på campingpladsen, hvor børnene virkelig kan få sig en på opleveren. 

Vand og strand – så har du god camping for børn

Men ikke nok med det, så ligger vi også ganske tæt på en badestrand. Vand er næsten garanti for fremragende camping for børn, så at have muligheden for både at ligge ved poolen samt besøge den nærliggende strand, er igen noget, der understreger vores renomme som en af Danmarks mest børnevenlige campingpladser.  

Camping for børn handler om dannelse og udfoldelse

Men hvorfor overhovedet opsøge camping for børn? Er det ikke nok bare at finde et roligt sted uden for mange mennesker? Vi mener bestemt ikke, at det ene er bedre end det andet, men i mange henseender nyder dit barn godt af et ophold på en børnevenlig campingplads. 

Hos Jambo Feriepark har vi mange børnefamilier, der besøger os årligt. Det betyder, at der er mange børn på samme sted, som skal tilgå de samme faciliteter. Det er vigtig læring for børn at kunne kommunikere og interagere med andre børn. Det er med til at danne dem som menneske og udvikle deres empatiske og forståelsesmæssige egenskaber. 

Det er noget, vi oplever hver dag hos Jambo Feriepark, og vi har set selv de mest generte børn tjekke ud fra vores børnevenlige campingplads med to eller tre nye bekendtskaber i bagagen. Så gør noget godt for dine børn og oplev camping for børn.

camping i danmark med børn

Sådan føler de voksne sig trygge, når de besøger børnevenlige campingpladser

Til sidst er der hele spørgsmålet om, hvorvidt man selv kommer til at slappe af i løbet af en ferie på en børnevenlig campingplads. Det sørger vi for hos Jambo Feriepark ved at stille dygtige medarbejdere til rådighed rundt omkring på pladsen for at passe på børnene. Det gælder både livredder ved poolen, personale ved minigolfbanen og meget mere.

Kontakt & find os

Kort over parken