Servicebygninger og faciliteter

Fælles køkken

På Jambo finder du alle faciliteter inden for kort radius. Vores køkkener er udstyret med alt, hvad I skal bruge for at lave jeres egen mad. I skal dog selv have gryder, potter og pander m.v. med. Der er god plads i køkkenerne, og I har mulighed for at dække op og spise i køkkenet eller udenfor, hvis vejret tillader det. Det er naturligvis gratis at bruge vores køkkener. Husk at tage kul med, hvis I skal grille.

Kvalitetsservicebygninger

Vores servicebygninger finder I flere steder på pladsen. I kan se kortet over pladsen her

Jambo tilbyder tre servicebygninger, som alle er opført med jeres behov i fokus, så der er taget højde for, hvad I har brug for, når I skal slappe af. I alle servicebygninger er der køkken, børneafdelinger og -toiletter, baderum og toiletfaciliteter.

I finder altid en servicebygning inden for kort afstand fra jeres plads.

Toilet- og badefaciliteter

Vi har børneafdelinger, hvor toiletter, håndvaske og brusere er i børnehøjde. Her er der også sjove tegninger på væggene, babybadekar og puslebord med varme.

I kan også benytte jer af vores familiebaderum, hvor der er to brusere og toilet. Familiebaderum kan I leje på dagsbasis, så I har jeres eget badeværelse under hele jeres ophold – dog ikke i ugerne 28-30.

I servicebygningen “Jambo” finder I pladsens sauna.

Selv til de mindre hunde er der indrettet hundebad.

Café og restaurant

Vor restaurant tilbyder klassiske à la carte retter, dagens ret og lækre pizzaer – også ud af huset. På Café Jambo gælder devicen – lækker og oprigtig mad til en pris alle familier kan være med på. Caféen udbyder ikke kun dejlig mad, men har også et velassorteret vinsortiment. 

Pizza og takeaway

Nyd de lækre italienske pizzaer på Café Jambos terrasse, eller tag maden med hjem til jeres campingvogn, telt eller hytte.

Kontakt & find os

Kort over parken