Uldfestival i Saltum

Saltum Uldfestival 4.-5. maj 2024

Gratis adgang

Velkommen til Uldfestival i Saltum!

Sæt kryds i kalenderen og kom til uldfestival den 4. og 5. maj 2024.

Find jeres indre hygge-gen frem og kom til en uforglemmelig weekend fyldt med uld, sjov og smagsoplevelser for hele familien!

Uldens magi

Dyk ned i en verden af bløde tekstiler, smukke håndværk og inspirerende workshops. Lær alt om uldens mange anvendelsesmuligheder og bliv selv en mester i strik, filtning eller vævning.

Lad børnene udfolde deres kreativitet med sjove aktiviteter og spændende lege. Fra uldlege til masser af inspiration, der er noget for enhver alder og interesse.

Uldfestival i Saltum

Masser af gratis oplevelser

Familievenlig atmosfære

Skab minder sammen med jeres kære i vores hyggelige omgivelser, hvor der er plads til sjov og leg for alle aldre.

Inspirerende aktiviteter

Uanset om I er nybegyndere eller erfarne inden for uld, vil vores aktiviteter give jer ny viden og masser af inspiration.

Mød udstillerne på Saltum Uldfestival

Find programmet for festivalen

Velkommen til Uldfestival i Saltum!

EN HEL WEEKEND MED ULDOPLEVELSER

Vi er jeres destination for en uforglemmelig weekend fyldt med uld, sjov og smagsoplevelser for hele familien. Fra masser af inspiration til sjove aktiviteter for børn og lækre madoplevelser er der noget for enhver smag på vores festival.

Udforsk uldens magi og lær alt om dens mange anvendelsesmuligheder. Vores familievenlige atmosfære og lokale kultur vil sikre, at I skaber minder for livet.

Der er gratis adgang for alle uldvenner. Uldfestival i Saltum – hvor uldens verden møder familiehygge!

OPLEV 5-STJERNET LUKSUSCAMPING

I finder Uldfestival i Saltum på Jambo Ferieparks grund – lige på den anden side af vejen. Jambo Feriepark ligger i kun 3 km væk fra Vesterhavet i den smukke nordjyske natur.

Tag campingvognen med, og book en plads på Jambo Feriepark.

Kombiner jeres festival med oplevelser og lækre faciliteter på Jambo Feriepark, hvor I bl.a. finder legepladser og stor indendørs aktivitetshal.

BOOK JERES FERIE I DAG OG OPLEV 5-STJERNET CAMPING I DANMARK

I kan booke en plads, luksushytte eller campingvogn online via vores bookingsystem. Hvis I har spørgsmål om jeres ferie eller vores campingplads, kan I naturligvis ringe til os på +45 98 88 16 66.

Så kan I glæde jer til oplevelsen af 5-stjernet camping i Danmark – luksuscamping på højeste niveau.

Jambo Feriepark

Kontakt & find os

Kort over parken