Minigolf med 18 huller

Spil minigolf med krokodiller og elefanter

Mens krokodillen holder vagt, og elefanterne drikker vand, går I en runde på Europas største minigolfbane.

Vi har en af Europas største minigolfbaner med rigtige teesteder, fairways og greens på kunstgræs, der gør golfoplevelsen fantastisk for store og små.

Prøv banen én gang eller køb kort til hele ferien. En runde minigolf koster 80 kr. pr. person, og børn under 5 år er gratis. Kan I ikke få nok af den afrikansk-inspirerede minigolf, kan I købe ugekort til 150 kr. eller sæsonkort til 350 kr.

 

Minigolfbanen er åben hver dag i sæsonen (fra påske til efterårsferien) kl. 10-22. 

kl. 10-22

hver dag i sæsonen

Minigolfbanen i Jambo Feriepark har åbent fra kl. 10-22 hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien).

Prøv Danmarks vildeste minigolfbane med Afrika-tema

For mange danskere hører minigolf til sommerferien. Nogle spiller minigolf som en afslappende aktivitet, mens andre går op i det pirrende konkurrenceelement, sporten også giver.

Jambo Feriepark er glad for at byde velkommen til en af Danmarks vildeste minigolfbaner. På vores naturskønne campingplads er den 18-hullers minigolfbane bygget op med store og små udfordringer pakket ind i oplevelsen af at være på Afrikas savanne.

De 18 baner sniger sig rundt om eksotiske dyr, gennem Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, langs floder og andre elementer fra Afrikas natur.

Pris for minigolf i Jambo Feriepark

Prisen for et spil minigolf er kr. 80 pr. person, og børn under 5 år spiller gratis. Kan I slet ikke få nok af afrikansk inspireret minigolf, kan I også købe et ugekort til kr. 150 eller et sæsonkort til kr. 350. På den måde kan I komme og gøre brug af vores fantastiske minigolfbane, præcis når I har lyst. 

Og det kan vise sig at være en god løsning. For at spille på vores minigolfbane kan være en ganske vanedannende oplevelse. Her hos os er minigolf nemlig ikke bare minigolf, som I kender det fra alle mulige andre campingpladser eller forlystelsesparker rundt omkring i landet – eller i hele Europa for den sags skyld. For lige her på vores naturskønne campingplads i Nordjylland finder I en eventyrlig verden bygget op omkring den vildeste 18-hullers minigolfbane med afrikansk tema. 

Kombiner et spil minigolf med andre gode oplevelser i Nordjylland

Der er selvfølgelig masser af andre gode grunde til at besøge Nordjylland ud over, at I kan spille minigolf i absolut verdensklasse. Så I kan for eksempel kombinere jeres minigolf med en tur til stranden, der ligger blot 3 km fra banen. Her kan I nyde en forfriskende dukkert efter et besøg på minigolfbanens savanne eller spise en is i en af de hyggelige badebyer, der ligger strøet med nænsom hånd op langs Vesterhavets maleriske strækning i Nordjylland. 

I har naturligvis også mulighed for at udvikle jeres spil på et ferieophold hos Jambo Feriepark. Vi er en 5-stjernet feriepark med masser af muligheder for luksuriøs indkvartering i Nordjyllands skønne natur. Her kan I bo i egen autocamper, campingvogn og telt eller booke jer ind i vores skønne feriehytter, der er indrettet med fuldt udstyret køkken og giver nem adgang til alle de faciliteter, vores populære feriepark har at byde på.

18-hullers minigolf i Nordjylland

– nyd de skønne omgivelser

Vi har anlagt en af Europas største minigolfbaner med rigtige tee-steder, fairways og greens. Oplevelsen er fantastisk for både store og små, og I kan prøve banen en enkelt gang eller købe et kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter sjove og spændende oplevelser forude. Og det er ikke blot ferieparkens gæster, der spiller minigolf på vores 18-hullers minigolfbane. For banen, der er blandt minigolfentusiasters foretrukne minigolfbaner i Jylland, trækker folk til fra hele landet, som ønsker at opleve – eller genopleve – vores fantastiske bane.

Et slag minigolf på vores 18-hullers minigolfbane i Jambo Feriepark er derfor noget, du SKAL opleve, hvis du er på ferie i Nordjylland og godt kan lide at spille minigolf. Minigolfbanen i Jambo Feriepark er en bane med både store og små udfordringer. Det hele er pakket ind i en meget gennemført oplevelse af at bevæge sig rundt på den afrikanske savanne.

I kan nyde omgivelserne med familien – uanset om I selv spiller eller blot ser på. For flere af de 18 baner sniger sig rundt om de eksotiske dyr, gennem Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, langs floder og meget andet. Landskabet integrerer sig i spillet og giver gode og mindeværdige oplevelser for både øvede minigolfspillere og jer, som er kommet for at hygge jer og blive en unik oplevelse rigere.

Billetter til minigolf køber I i vores isbar eller i Informationen. I kan også købe online ved at klikke her.

For at komme ind på banen skal I købe en billet. Billetter koster kr. 80 pr. person.

Børn til og med 5 år spiller gratis.

I kan få grupperabat på kr. 10 pr. person, når I er en gruppe på 20 personer.

I kan købe uge- eller sæsonkort til vores minigolfbane. Priserne er:

  • kr. 150 for et ugekort
  • kr. 250 for forårssæsonen
  • kr. 200 for efterårssæsonen
  • kr. 350 for hele sæsonen

Når I kommer ind på banen, finder I golfkøller, bolde, scorecards og blyanter til højre.

Hos os er det ikke nødvendigt at bestille tid til at spille minigolf. I højsæsonen er der færrest gæster på banen omkring spisetiderne.

I kan blive på banen, så længe I har lyst.

I må gerne tage jeres hund med ind på banen. Hunde skal holdes i snor. Vis hensyn til andre gæster på banen, og ryd op efter hunden, hvis der skulle ske et uheld.

Har I brug for at få lukket en større hund ind, så kontakt Informationen eller vores ishus.

I må gerne tage egen mad og drikkevarer med, når I spiller minigolf hos os. I vores ishus kan I købe drikkevarer, 24 slags is, softice, belgiske vafler, pølser og pommes frites m.m.

Jambos minigolfbane har åbent hver dag kl. 10-22 fra påske til og med efterårsferien.

Henvend jer i Informationen eller i vores ishus, hvis I har brug for at komme ind på banen med en kørestol eller barnevogn.

MINIGOLF

Her finder du svar på forskellige spørgsmål til vores minigolfbane.

Minigolf i Jylland: Hvad er prisen hos Jambo Feriepark?

Prisen for et spil minigolf er 80 kr. pr. person, og børn under 5 år spiller gratis. Kan du slet ikke få nok af vores afrikansk inspirerede minigolf, kan du også købe et ugekort til 150 kr. eller et sæsonkort til 350 kr. På den måde kan du komme og gøre brug af vores fantastiske minigolfbane, præcis når du har lyst.

Og det kan vise sig at være en god løsning. For at spille på vores minigolfbane kan vise sig at være en ganske vanedannende oplevelse. Her hos os er minigolf nemlig ikke bare minigolf, som du kender det fra alle mulige andre campingpladser eller forlystelsesparker rundt omkring i landet. 

For lige her på vores naturskønne campingplads i Nordjylland finder du en eventyrlig verden bygget op omkring et afrikansk tema, der udspiller sig på intet mindre end 18 intensive huller. Vi kan slet ikke vente med at vise vores ubeskrivelige minigolfbane frem til dig! 

Kombinér Danmarks bedste minigolfbane med andre gode oplevelser

Ud over at have en minigolfbane i absolut verdensklasse har vi selvfølgelig også et væld af andre gode grunde til, at du skal besøge Nordjylland. Du kan f.eks. kombinere oplevelsen  fra vores fantastisk minigolfbane med en tur på stranden, der ligger blot tre km fra banen. 

Her kan du nyde en tiltrængt is i en af de hyggelige badebyer, der ligger langs Vesterhavets maleriske strækning i Nordjylland. 

Du kan opleve vores minigolfbane i Nordjylland for en kort stund, men du har også mulighed for at udvikle dit spil over et helt ferieophold hos Jambo Feriepark. Vi er en 5-stjernet feriepark med mulighed for luksuriøs indkvartering i Nordjyllands skønne natur. Du kan bo i egen campingvogn, telt eller booke dig ind i en af vores skønne feriehytter, der er indrettet med fuldt udstyret køkken og giver nem adgang til alle de faciliteter, vores populære feriepark har at byde på.

 

Har du spørgsmål til vores storslåede minigolfbane i Nordjylland eller vores indkvarteringsmuligheder?

Minigolfbanen i Jambo Feriepark har åbent fra kl. 10-22 hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien). Banen afspejler på mange måder den inspirationskilde, der lå til grund for Jambo Ferieparks oprindelse. Banens afrikanske tema stammer fra familien Matzen, som i mange år har boet i Tanzania, så vi er på mange måder stolte over at kunne vise vores unikke golfbane frem til dig, når du booker din næste ferie hos Jambo Feriepark! 

Har du nogle spørgsmål til vores faciliteter og campingplads, kan du altid kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 98 88 16 66. Vi ser frem til at byde dig velkommen! 

 

Kontakt & find os

Kort over parken