Campingvogn

Camping er frihed. Frihed til at nyde det nære – men bestemt også til at lade sig forkæle. 

Hos Jambo lader vi det være helt op til jer og jeres familie at vælge, hvilken ferieform der passer jer bedst. 

Prøv campinglivet uden det hårde slæb med at stille telt op. Vores campingvogne står klar til at modtage jer og give jer de bedste rammer for en god ferie med alle de aktivitetstilbud, vores feriepark tilbyder… Som en campingferie, men hvor det hele er klar til jer, når I ankommer.

Luksuscampingvogn

Campingvogn

Har I lyst til at prøve campingferie i Nordjylland, når det er allerbedst?

Men mangler I en campingvogn? Prøv at leje en af vores campingvogne, og glæd jer til 5-stjernet ferie på Jambo Feriepark.

Det er campingvogne af det svenske mærke Cabby. Der er soveplads til 6 personer (hvoraf 2 egner sig bedst til børn), køkken, toilet samt stort Isabella fortelt med fast gulv. Fuldt udstyret med service, fladskærm, havemøbler og meget andet.

Campingvognens udstyr

Campingvognen er udstyret med dyner og puder til seks personer. Linned skal I selv medbringe, eller I kan leje linnedpakker i Informationen.

Køkkenet er fuldt udstyret med bl.a. kaffemaskine, elkedel og service til 6 personer. I forteltet finder I stort køle-/fryseskab samt spiseplads til 6 personer. Vil I gerne grille, er der mulighed for dette ved en af vores servicebygninger.

Bemærk venligst: Alle vores campingvogne er røgfrie, ligesom der ikke må medbringes hunde, katte eller andre kæledyr. Slutrengøring indgår obligatorisk, når du lejer en campingvogn.

Tilkøb startpakke for DKK 199
Slip for at slæbe alt det praktiske med hjemmefra. Indeholder følgende:

Book jeres ferie nu

Kombiner campinglivet med moderne luksus, og bestil en af vores campingvogne i en weekend eller en hel uge.

Book din næste ferie på
en 5 stjernet feriepark

Kontakt & find os

Kort over parken