Oplevelser

Gode oplevelser for hele familien

Jeres ferieminder skal være fyldt med dejlige oplevelser. Dette er noget vi virkeligt, gør et stort nummer ud af. Vi ved, at de fleste af de mest meningsfulde oplevelser er dem, som er skabt imellem jer og jeres familie eller venner.

Jambo Feriepark er omgivet af mange charmerende steder, som I og jeres familie kan nyde under jeres ferie. Fra forlystelsespark til kunsthåndværk og gallerier, fra shopping i Aalborg City til madoplevelser i den nordligste spids af Danmark, Skagen. Ikke at forglemme og nævne den smukke danske strand ved Vesterhavet, der giver jer formidable oplevelser.

Aalborg

Nordjyllands shoppeby nr. 1 og Danmarks 4. største by. Her er også Aalborg Zoo, Aalborgtårnet og den kendte bar- og restaurantgade Jomfru Ane Gade. Nordjylland Kunstmuseum har også til huse her.

Blokhus

Én af Danmarks bedste og mest kendte badebyer. Her ligger restauranter, caféer og butikker “i vandkanten”, og det emmer af dejlig feriestemning overalt.

Skagen

Toppen af Danmark med dets helt særlige lys og stemning. Besøg Grenen, Skagensmalerne, spis helt frisk fisk på havnen og oplev selv, hvorfor Skagen har været et af Danmarks mest populære turistmål i over hundrede år. På vej frem eller tilbage kan I også besøge Ørnereservatet, Den tilsandede Kirke og Nordeuropas største vandreørken, Råbjerg Mile.

Kunsthåndværk

I lokalområdet omkring Jambo ligger kunsthåndværkerne som perler på en snor. Kunstgallerier i massevis, arbejdende værksteder, glaspusterier, lysstøberier, keramiske værksteder, alt sammen med inspiration fra områdets særlige lys og natur.

Kontakt & find os

Kort over parken