Praktiske informationer

Her har vi samlet en række praktiske informationer. Finder I ikke svaret her, er I velkomne til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du her.

MINIGOLF

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores minigolfbane.

Billetter til minigolf køber I i vores isbar eller i Informationen. I kan også købe online ved at klikke her.

I må gerne tage jeres hund med ind på banen. Hunde skal holdes i snor. Vis hensyn til andre gæster på banen, og ryd op efter hunden, hvis der skulle ske et uheld.

Har I brug for at få lukket en større hund ind, så kontakt Informationen eller vores ishus.

Hos os er det ikke nødvendigt at bestille tid til at spille minigolf. I højsæsonen er der færrest gæster på banen omkring spisetiderne.

I kan blive på banen, så længe I har lyst.

Henvend jer i Informationen eller i vores ishus, hvis I har brug for at komme ind på banen med en kørestol eller barnevogn.

I må gerne tage egen mad og drikkevarer med, når I spiller minigolf hos os. I vores ishus kan I købe drikkevarer, 24 slags is, softice, belgiske vafler m.m.

For at komme ind på banen skal I købe en billet. Billetter koster kr. 80 pr. person.

Børn til og med 5 år spiller gratis.

I kan få grupperabat på kr. 10 pr. person, når I er en gruppe på 20 personer.

Når I kommer ind på banen, finder I golfkøller, bolde, scorecards og blyanter til højre.

I kan købe uge- eller sæsonkort til vores minigolfbane. Priserne er:

  • kr. 150 for et ugekort
  • kr. 250 for forårssæsonen
  • kr. 200 for efterårssæsonen
  • kr. 350 for hele sæsonen

Jambos minigolfbane har åbent hver dag kl. 10-22 fra Påske til og med efterårsferien.

SWIMMINGPOOL

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores swimmingpool.

Swimmingpoolen er forbeholdt Jambos egne gæster. I skal bruge Jambos badekort for at komme ind til swimmingpoolen. Henvend jer i Informationen, hvis I har brug for at komme ind med barnevogn eller kørestol.

Der er ikke adgang for hunde i swimmingpoolområdet.

I kan bade i vores servicebygning Fuglen eller under de to (kolde) brusere i swimmingpoolområdet.

I finder vores baderegler ved at klikke her.

Der er plads til 8 personer i vores jacuzzi. Af hensyn til badesikkerheden er det kun tilladt at benytte vores jacuzzi, når der er bobler. Efter 15 minutter slukker boblerne, og vandet skal filtreres, før I igen må bade i vores jacuzzi.

I Jambos swimmingpool er der også et område forbeholdt de små.

Vi opvarmer vandet i swimmingpoolen til gennemsnitligt 30 grader med vores solvarmeanlæg og varmepumper. Poolen er altid 12-14 grader varmere end lufttemperaturen.

Vores swimmingpool har åbent fra pinse til 1. september. Hvis vejret tillader det, åbner vi gerne før eller lukker senere. Der er dagligt åbent fra kl. 7.30 til 9 for voksne svømmere. Herefter er der fri leg indtil kl. 22. Efter kl. 21 er der dog ikke længere adgang for flere gæster.

LEGEOMRÅDER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores legeområder.

Vores legeområder inden for bommene er forbeholdt  Jambos overnattende gæster.

Aktivitetsrummet er her, hvor vi afholder de fleste af vores indendørs aktiviteter. Alle aktiviteter kan findes på vores Facebook side.

Vores bordtennisborde kan I finde i aktivitetsrummet. Her behøver I ikke booke tid og, bat kan I låne i Informationen.

Vores badmintonbaner finder I inde i legelandet. Her kan I booke bane til højre for indgangen og leje ketchere i Informationen for 20 kr. pr. sæt.

Skulle I have lyst til en fodboldkamp, så kan I finde den indendørsbane i hallen. Bliver vejret rigtig godt, så kan I også spille udendørs på vores store fodboldbaner på den anden side af Solvejen.

I vores indendørs legeland finder I rutsjebaner og trampoliner. Kravl højt op i de forskellige, udfordrende legetårne. Her er der plads til vilde lege, der udfordrer motorikken, og der er også plads til de mindste. I hallen finder I også en hoppepude og et særligt legeområde til de mindste. Sportsmæssigt kan I nyde en badmintonkamp (2 baner), indendørs fodbold og volleyball. Legelandet har åbent hver dag fra kl. 10 til 22. 

Vores tennisbane finder I bag Jambo Super. I kan booke bane i Informationen og leje ketchere for 20 kr. pr. sæt.

Vi har 8 gode trampoliner lige ved siden af den store legeplads. De er åbne fra kl. 10 til 22 hver dag. Trampolinerne er aldersopdelt, så der er plads til børn i alle aldre. 

Vi har 3 små udendørs legepladser ved hver servicebygning samt den store legeplads ved siden af swimmingpoolen. Uanset hvor I bor, er den nærmeste legeplads aldrig langt væk.

De små legepladser er forbeholdt børn til og med 6 år. Sikkerhed er meget vigtigt for os. Derfor har alle vores legepladser en blød gummibelægning.

Legepladserne lukker ikke, men der skal være ro på hele campingpladsen kl. 23.

Vores badmintonnet kan sættes op i højde, så man kan spille volleyball. Er vejret godt, så er der også mulighed for at spille beachvolley på vores beachvolleybane på den anden side af Solvejen. 

AKTIVITETER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til aktiviteter.

I sommerferien laver vi mange forskellige aktiviteter. Der er mindst 3 aktiviteter på alle hverdage. Dette kan eksempelvis være fodboldkampe, snobrødsbagning, se film, Just Dance off, male på t-shirts, kopper, sten og meget mere. Så der er garanti for masser af sjov og spas i hele ferien. 

I efterårsferien afholder vi Jambos store Halloweenløb. Dette er et stort løb for børn i alle aldre. Sidste år var der mere end 100 børn med til at redde Karsten fra at blive til Doktor Zombie for evigt. 

Vi afholder aktiviteter til Påske, Kristi Himmelfart, Pinse, i skolernes sommerferie og i efterårsferien. 

Alle vores aktiviteter kan I finde på vores Facebook side. 

Som udgangspunkt er alle vores aktiviteter gratis for vores gæster. Der kan være nogle få aktiviteter, hvor I skal betale for materialer som fx krus og t-shirts. Dette vil fremgå af aktivitetsplanen.

Til Påske laver vi aktiviteter, der passer til helligdagene. Derfor har vi blandt andet æggeløb, male på æg og gækkebreve. 

I efterårsferien har vi Halloween-tema. Vi ser derfor (u)hyggelige film, laver græskarudskæring og bolsjekogning. 

Mange af vores aktiviteter kræver ikke tilmelding. Hvis tilmelding er nødvendig, vil det stå på aktivitetsplanen. I kan tilmelde jer i Informationen.

Ved nogle trylleshows skal I købe billet. Besøg af cirkus er som regel gratis. Det står altid på aktivitetsplanen, hvis aktiviteten ikke er gratis.

ÅBNINGSTIDER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til åbningstider.

For at holde ro på pladsen om natten er bommene kun åbne fra kl. 7 til 23. 

Café Jambo er lækker, veltilberedt mad til priser, alle kan være med på. Caféen har også et stort vinkort. 

På www.cafejambo.dk kan I se det store udvalg og åbningstider. Følg også Café Jambo på Facebook.

På afrejsedagen er der udtjek senest kl. 12. Bor I i en af vores luksushytter eller -campingvogne skal udtjek ske senest kl. 10. 

Informationen er åben til kl. 22, så I kan tjekke ind indtil da. 

Informationen har åbent hver dag fra kl. 8 til 22 fra Påske til og med efterårsferien.

Ishusets åbningstider kan ses ved at klikke her.

På www.cafejambo.dk kan I se åbningstider. Følg også Café Jambo på Facebook for opdateringer i åbningstiderne.

Vores indendørslegeland og badmintonbaner er åbent fra kl. 10 til 22.

Vores trampoliner er åbent fra kl. 10 til 22.

Vores udendørslegepladser lukker ikke, men der skal være ro på campingpladsen mellem kl. 23 og 7. 

Tennisbanen er åben fra kl. 8 til 22.

Jambos minigolfbane har åbent hver dag kl. 10-22 fra Påske til og med efterårsferien.

For at vi alle kan få en god nattesøvn, skal der være ro på campingpladsen mellem kl. 23 og 7.

DIVERSE

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til diverse ting.

Har I brug for at låne et par bageplader, så kan I låne dem i Informationen.

Har I en luksusplads, har I mulighed for at se TV via fællesantenne. I skal bruge et almindeligt antennekabel, som I kobler fra pladsens stander til jeres TV. For at se TV skal I lave en kanalsøgning. I kan finde hjælp til kanalsøgning her. Hvis jeres TV ikke kan finde kanalerne, kan I manuelt indtaste følgende:

  • Frekvens: 346 MHz (346000 kHz)
  • Netværks-ID: 0
  • Modulation: 64 QAM
  • Symbol rate: 6900 KS

Hvis vi finder glemte ting og sager, samler vi dem og lægger over på vores lager. Spørg eventuelt rengøring eller informationspersonale om hjælp.

Vi har græsslåmaskiner til rådighed, hvis I har brug for at slå græs på jeres egen plads. De står på højre side af det indendørslegeland lige efter containerne til affaldssortering. 

Skal I have gæster på campingpladsen under jeres ophold, så er de også meget velkomne. I lavsæson koster det 20 kr. pr. person. I højsæsonen koster det 30 kr. pr. person. Når I har gæster, må de bruge alle vores faciliteter inden for bommene. 

Der er trådløst internet over hele vores område. Søg efter JamboNet.

I finder en fryser i servicebygningen “Jambo”, hvor I kan genindfryse jeres køleelementer.

Skulle uheldet være ude, og I har behov for startkabler eller diverse værktøj, så kom ind i Informationen, så kan vi hjælpe med at finde det, I lige går og mangler.

Der er strøm ved alle vores pladser til campingvogne og på vores store teltpladser. Strømstikket er et CEE-stik. Skal I bruge en adapter fra CEE-stik til et almindeligt stik, så kan I leje en i Informationen for 15 kr. pr. nat eller købe den for 150 kr. 

Vi anbefaler, at I medbringer et 25 meters kabel. 

For at forebygge hærværk er der opsat kameraer i minibiograf, aktivitetsrum og indendørslegeland.

ELBILER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til opladning af elbiler.

I afslutter opladningen ved at trykke på ”Sluk” knappen under status. Opladning stopper automatisk, når bilen er fuldt opladet, eller maksimalt forbrug er opnået. Kablet låses automatisk op i ladestanderen.

Systemet reserverer et beløb på jeres betalingskort, svarende til det maksimale antal kWh, I kan oplade med dette produkt. Når opladningen afsluttes, opgøres forbruget, og der trækkes kun det beløb, der er forbrugt.

Hvis stikket ikke er trykket helt ind i ladestanderen, kan det forhindre ladestanderen i at låse stikket. Sker dette, så træk stikket ud, og tryk det helt ind igen. Tryk derefter på ”Tænd” knappen under status.

Jambo har 8 elladestandere. Når I bor på Jambo kan I lade bilen, mens I hygger jer i swimmingpoolen, forbereder aftensmaden på grillen eller hopper på trampolinerne. Løsningen er leveret af Tallykey, og betaling foregår via https://www.tallyweb.dk/jambo/home.

Tryk på ”Åben nyt udtag” knappen, og indtast det nummer, der er anført på standeren. Opladningen starter automatisk. I får vist ladestatus, tid, forbrug og pris.

I tilslutter jeres eget ladekabel mellem ladestanderen og bilen. Husk at trykke stikket helt ind. For et undgå tyveri af jeres kabel, skal I sikre jer, at jeres bil er indstillet og holder ladekablet låst efter afsluttet opladning. I kan også låne et ladekabel i Informationen.

UDLEJNING

Her finder I svar på spørgsmål til vores luksushytter og -vogne.

Det er luksuscampingvogne af det svenske mærke Cabby Holiday. Der er plads til 6 personer, hvoraf to egner sig bedst til børn (køjepladser). Der er fuldt udstyret køkken, toilet samt Isabella fortelt med fast gulv. 

Der er en 1½ mandsseng og en køjeseng. Derudover kan bordet i campingvognen laves om til endnu en 1½ mandsseng. 

Vores luksushytter er alle bygget i enten 2006 eller 2008. De er opført af massive, norske bjælker, og der er plads til op til 6 personer. 

Hytten består af opholdsrum med spisebord og stole samt sofa, lænestol, sofabord og SMART-TV. Et fint badeværelse med bruser, toilet og håndvask og fuldt udstyret køkken med udsigt ud til terrassen. Der er to separate soveværelser: det ene med dobbeltseng, det andet med køjeseng. De sidste to sengepladser finder I på hyttens hyggelige hems. 

Af hensyn til allergikere er kæledyr ikke tilladt i vores hytter eller campingvogne. Vi kan dog ikke garantere, at der aldrig har været hund eller kat i hytten eller campingvognen.

Det er muligt at låne højstol og weekendseng helt gratis, når I bor i en af vores luksushytter eller udlejningsvogne. 

Henvend jer i Informationen for at låne en af disse.

Vores hytter og campingvogne er røgfri.

Dobbeltsengen i hytterne består af to madrasser, der hver måler 90 x 200 cm. Køjerne måler 80 x 200 cm og madrasserne på hemsen måler 80 x 200 cm. 

Når I lejer en luksushytte eller -campingvogn hos os, så er slutrengøring inkluderet i prisen.

I hytterne afregnes strøm efter forbrug. Bad i vores servicebygninger koster 8 kr. for 3 minutters varmt vand. Dette gælder både for leje af luksushytte og -campingvogn.

Hvis I lejer en af vores luksuscampingvogne er strøm er inkluderet i prisen.

I kan købe linnedpakker for 90 kr. pr. stk. En linnedpakke består af dyne- og pudebetræk, lagen samt et stort og et lille håndklæde. I kan også købe startpakker til 200 kr. pr. stk. I kan se, hvad startpakken indeholder her.

REGLER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores regler.

Hvis I skal i swimmingpoolen, kan I finde vores baderegler her.

Der skal være 3 meter fra egen vogn og fortelt til andre campingvogne og fortelt. Opbevaringstelte tæller også med.

Der må ikke bygges permanente terrasser og stakit. Ingen træterrasser eller træstakit. 

Overholdes disse regler ikke, kan I blive bedt om at skulle flytte jeres ting. 

Det er ikke tilladt at oplade elbiler på pladsernes el-stik eller ved vores hytter. Vi opkræver en bøde i tilfælde af overtrædelse. I kan lade jeres bil ved vores ladestandere på parkeringspladsen uden for bommene.

Færdselsloven gælder også inden for bommene, derfor skal man være fyldt 15 for at køre på elløbehjul uden følge med voksen. Derudover skal man også huske at have cykelhjelm på. Der må ikke køres på fortovet. Der skal køres med lys både foran og bagpå hele døgnet.

Skal I have gæster på campingpladsen under jeres ophold, så er de også meget velkomne. I lavsæson koster det 20 kr. pr. person. I højsæsonen koster det 30 kr. pr. person. Jeres gæster må bruge alle vores faciliteter inden for bommene. 

Vores handelsbetingelser finder I her. Her finder I også regler for afbestilling.

På Jambo vil vi gerne være et fristed, og derfor har vi kun få regler. Vores gæster skal vise hensyn til hinanden.

Har I brug for at komme i kontakt med os uden for Informationens åbningstid, så ring på +45 9888 1666.

Det er kun tilladt at have ét motorkøretøj pr. lejet plads/hytte. Køretøjet skal parkeres på egen plads eller ved siden af hytten. Har I flere køretøjer, skal I parkere på parkeringspladsen uden for bommene.

Ved indtjek modtager I et kort. Det er ikke tilladt at lukke andre personer ind med jeres kort. 

I kan finde oplysninger om, hvordan vi behandler jeres persondata, her.

Alle bygninger er røgfrie. Vi beder jer vise hensyn til andre gæster og benytte de opstillede askebægre.

HUNDE

Her finder I svar på forskellige spørgsmål omkring hunde.

Der er opsat en hundebar ved servicebygningen “Fuglen” og ved vores ishus. 

I finder også hundeposestandere rundt omkring på pladsen, så skulle I have glemt hundeposer, er det intet problem.

Vi har en lille hundegård, hvor man kan slippe sin hund løs. Her kan I også arrangere legeaftaler med andre hunde, så de kan lege og tumle rundt uden line.

Hunde er meget velkomne på campingpladsen. 

Vores luksushytter og udlejningsvogne er kæledyrsfri. Nogle sæsonliggere på Jambo lejer deres campingvogn ud, så I kan eventuelt leje en af deres vogne, hvor hund er tilladt.

Hunde er meget velkomne – også på vores minigolfbane. For at blive lukket ind med hund, kontakt Informationen eller vores ishus.

AFFALD

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til affaldssortering.

På Jambo sorterer vi affald i 12 fraktioner. For at gøre affaldssortering lettere, bliver noget af affaldet sorteret på genbrugsanlægget. Derfor må vi blande mad og drikkekartoner, blød og hård plast sammen med metal.

Kemikalier, maling og gift. Lavenergipærer, lysstofrør, printerpatroner og deodoranter. Batterier og små gasflasker. 

Kig efter faremærkerne på produktet.

Eltandbørster, barbermaskiner, TV, routere, kaffemaskiner, lamper o.lign.

Småt elektronik kan afleveres i Informationen.

Vinflasker og andre glasflasker uden pant. Konservesglas og knuste drikkeglas. Vitaminglas og glas fra krydderier.

Tøm og skrab glasset – vask ikke. 

Emballeret mad og madrester i dåser, i plastemballage, i glas/flasker og kartoner. Desuden afskårne blomster.

Skal afleveres i klare poser eller sække.

Kartoner fra mælk, fløde, juice og kakao. Kartoner fra kikærter og flåede tomater. Blød og hård plast fx fra emballage, dunke, spande og havemøbler. Blandet metal er aluminium (sodavandsdåser), teltstænger, majsdåser, foliebakker.

Tøm og fold emballage – vask ikke. 

Rent og tørt papir, fx magasiner og aviser, kvitteringer og papirsposer skal i papircontaineren.

I papcontaineren skal der rent og tørt pap, fx bølgepap og kartoner. Papemballage fra fødevarer, tandpasta og vaskepulver. Paprør fra køkkenruller.

Clips og tape må gerne blive siddende. IKKE pizzabakker.

Pizzabakker, servietter, køkkenrulle, snasket papir eller pap. Cigaretskodder, bleer, chips/kaffeposer.

Alt det affald, der ikke kan sorteres i de andre affaldstyper.

Læsejl uden stænger. Brugt tøj og tekstiler, fx håndklæder og sengelinned. Gerne slidt, hullet, plettet eller ødelagt, men det skal være tørt. 

Funktionelt tøj bør afleveres til genbrug. 

BADEKORT

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores badekort.

I skal bruge kortene til at komme ind i swimmingpoolområdet.

Når I tjekker ind, får I udleveret nogle kort. Disse kort er personlige, og det er ikke tilladt at lukke andre personer ind med jeres kort. Ligeledes er det heller ikke tilladt at låne jeres kort ud.

Kortene skal bruges til at få varmt vand under bruseren, adgang til swimmingpoolen, åbning af bommene og til leje af mooncars. Ønsker I adgang til et af vores familiebaderum, kan I også bruge jeres kort.

Kortene skal bruges til varmt vand i bruserne. Det koster 8 kr. for 4 minutters varmt vand i bruserne (10 kr. i dobbeltbrusere). 

I kan bruge kortene til at leje mooncars. Det koster 20 kr. for 30 minutter. Hvis I ikke afleverer efter 30 minutter, vil der blive trukket 20 kr. på kortet hvert 30. minut.

Kortene skal bruges til åbning af ind- og udbom. Der skal holde en bil foran bommen.

SOCIALE MEDIER

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til sociale medier.

Vores Facebookside finder I ved at klikke her.

Vores instagram finder I ved at klikke her.

Vi er endnu ikke kommet på Tiktok, men det kommer vi lige om lidt.

FØDSELSDAG

Her finder I svar på spørgsmål til at holde fødselsdag på Jambo.

Vil I gerne holde fødselsdag her på Jambo? Så kan I leje vores festlokale for 100 kr. i timen. Der er plads til 20-25 gæster, og vi klarer rengøringen efter jer.

Inviterer I gæster til fødselsdag, så husk, at der skal betales for dagsbesøg (kr. 20 pr. person i lavsæson og kr. 30 pr. person i højsæson). Når der er betalt for dagsbesøg, må jeres gæster benytte Jambos faciliteter på lige fod med jer selv.

Får I mad fra Café Jambo, så kan I leje lokalet gratis. 

RENGØRING

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til vores rengøring.

Hvis I lejer en af vores luksushytter eller udlejningsvogne, så er slutrengøring inkluderet i prisen.

Vi gør rent i servicebygningerne på skiftende tidspunkter, så der er altid to servicebygninger åbne under rengøring. Tidspunktet for rengøring fremgår af skilte på servicebygningen. Vi beder jer venligst respektere personalets afspærringer.

SIKKERHED

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til sikkerhed.

Hvis uheldet er ude, har vi i Informationen og i vores isbar førstehjælpskasser, hvor vi har plastre, forbindinger, frostposer m.m.

På Jambo har vi en hjertestarter i Informationen. Hvis I har brug for hjertestarteren uden for åbningstiden, kan I ringe på +45 9888 1666.

I skolernes sommerferie har vi en natte- og brandvagt, der sikrer, at der er ro og orden på pladsen fra kl. 22.

Har I brug for at komme i kontakt med vores vagt, kan I ringe på +45 9888 1666.

PARKERING

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til parkering.

Det er ikke tilladt at oplade elbiler på pladsernes el-stik eller ved vores hytter. Vi opkræver en bøde i tilfælde af overtrædelse. I kan lade jeres bil ved vores ladestandere på parkeringspladsen uden for bommene.

Der må kun være én bil pr. plads/hytte. Bommene holder styr på antallet af biler.

Hvis der er kørt én bil ind på en plads, kan der først køre en bil ind igen på samme plads, når den første bil er kørt ud gennem bommen.

Bilen skal parkeres på egen plads eller ved hytten. Alternativt anvendes den store parkeringsplads uden for bommene.

FÅRUP

Her finder I svar på forskellige spørgsmål til Fårup Sommerland.

I vores Fårup pakker er der inkluderet 7 dages fri adgang til Fårup Sommerland. I kan se priserne på Fårup pakkerne her.

Synes I, at en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så har vi også 1- og 2-dages billetter.

3 km fra Jambo Feriepark finder I Fårup Sommerland. I finder flere informationer om Fårup Sommerland på www.faarupsommerland.dk.

Kontakt & find os

Kort over parken