Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for jeres køb hos os. Her kan I læse mere om de data, vi indsamler om jer.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af jeres personoplysninger er Jambo Feriepark A/S, Solvejen 60, 9493 Saltum, CVR-nr. 25472489. I kan kontakte os via post eller personligt, via e-mail på info@jambo.dk eller via telefon på +45 9888 1666.

Indsamling af jeres oplysninger

Hvis I ønsker at booke et ophold hos os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne afvikle jeres ophold på Jambo Feriepark A/S. Vi indhenter oplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi behandler jeres data, når I:

  • gennemfører en booking
  • tilmelder jer vores nyhedsbrev
  • sender os spørgsmål, reklamationer eller andet.

Behandlingsgrundlag og formål

Jeres almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indsamler vi for at kunne afvikle jeres booking hos os. Jeres e-mailadresse har vi brug for til at kunne sende en reservationsbekræftelse og andre informationer relateret til jeres booking. Jeres telefonnummer har vi brug for til at kontakte jer vedrørende jeres ophold hos os.

Vi indsamler disse oplysninger for at opfylde vores kontrakt med jer. Jeres oplysninger vil blive slettet ved udløb af kalenderåret 5 år efter jeres ophold på Jambo Feriepark A/S.

Hvis I har tilmeldt jer vores nyhedsbrev, bruger vi jeres e-mailadresse og jeres navn til at sende nyhedsbrevet til jer. I giver samtykke til behandlingen i forbindelse med tilmeldingen, og I kan til enhver tid afmelde jer nyhedsbrevet. Når I afmelder jer nyhedsbrevet, bliver jeres persondata slettet efter 3 måneder.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke jeres persondata til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, som er jeres garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af jeres personoplysninger. Vi bruger ikke jeres oplysninger til at foretage automatiske beslutninger, der kan påvirke jer.

Booking

Jeres personoplysninger i forbindelse med booking er gemt i vores administrationssystem. Vi hoster systemet hos CompuSoft A/S, som har data placeret på servere i Danmark.

Betaling

Når I gennemfører en online betaling, sender vi jeres bookingdata videre til NETS Easy. Jambo Feriepark A/S gemmer ingen oplysninger omkring betaling.

Nyhedsbrev

Har I valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, behandler MailChimp (The Rocket Science Group, LLC), som er baseret i USA, jeres e-mailadresse og jeres navn. I forbindelse med nyhedsbrevet har LAZZAWEB ApS adgang til systemet.

Jeres rettigheder

I har ret til at anmode os om at få indsigt i, få rettet eller ændret jeres persondata samt til at få slettet jeres data. I har derudover ret til at klage over vores brug af jeres personoplysninger til Datatilsynet. Hvis I ønsker, at vi ikke længere skal behandle jeres personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan I sende os en anmodning på info@jambo.dk.

Ændringer

Persondatapolitikken er senest opdateret den 27. februar 2024.

Kontakt & find os

Kort over parken