Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for dit køb hos os. Her kan du læse mere om de data, vi indsamler om dig.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er Jambo Feriepark A/S, Solvejen 60, 9493 Saltum, CVR-nr. 25472489. Du kan kontakte os via post eller personligt, via e-mail på info@jambo.dk eller via telefon på +45 9888 1666.

Indsamling af dine oplysninger

Hvis du ønsker at booke et ophold hos os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne afvikle dit ophold på Jambo Feriepark A/S. Vi indhenter oplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi behandler dine data, når du:

  • gennemfører en booking
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • sender os spørgsmål, reklamationer eller andet.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indsamler vi for at kunne afvikle din booking hos os. Din e-mailadresse har vi brug for til at kunne sende en reservationsbekræftelse og andre informationer relateret til din booking. Dit telefonnummer har vi brug for til at kontakte dig vedrørende dit ophold hos os.

Vi indsamler disse oplysninger for at opfylde vores kontrakt med dig. Dine oplysninger vil blive slettet ved udløb af kalenderåret 5 år efter dit ophold på Jambo Feriepark A/S.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse og dit navn til at sende nyhedsbrevet til dig. Du giver samtykke til behandlingen i forbindelse med tilmeldingen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, bliver dine persondata slettet efter 3 måneder.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, som er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Vi bruger ikke dine oplysninger til at foretage automatiske beslutninger, der kan påvirke dig.

Booking

Dine personoplysninger i forbindelse med booking er gemt i vores administrationssystem, som er placeret på egen server. Der tages backup af CompuSoft A/S, som har data placeret på servere i Danmark.

Betaling

Når du gennemfører en online betaling, sender vi dine bookingdata videre til NETS Easy. Jambo Feriepark A/S gemmer ingen oplysninger omkring betaling.

Nyhedsbrev

Har du valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, behandler MailChimp (The Rocket Science Group, LLC), som er baseret i USA, din e-mailadresse og dit navn. I forbindelse med nyhedsbrevet har TigerMedia A/S adgang til systemet.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode os om at få indsigt i, få rettet eller ændret dine persondata samt til at få slettet dine data. Du har derudover ret til at klage over vores brug af dine personoplysninger til Datatilsynet. Hvis du ønsker, at vi ikke længere skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du sende os en anmodning på info@jambo.dk.

Ændringer

Persondatapolitikken er senest opdateret den 1. marts 2023.

Kontakt & find os

Kort over parken