Camping i Nordjylland er virkelig noget, der skal opleves. Campinglivet er indbegrebet af dansk charme, og så har Nordjylland nogle af de bedste omgivelser, man overhovedet kunne forestille sig. Camping i Nordjylland er for alle – lige fra børnefamilier til pensionister. Læs mere om campingpladser i Nordjylland her på siden.

Oplev en helt særlig feriestemning på en af Europas bedste campingpladser i Nordjylland

Campinglivet er noget helt særligt, og det hele bunder i, at det helt grundlæggende er vildt hyggeligt at campere. For man kan spørge sig selv, hvorfor har man lyst til at leve på færre kvadratmeter, mere primitivt og omgivet af andre mennesker? Det er fordi, der er så mange unikke ting, en campingplads tilbyder – og især vores, som er den bedste campingplads i Nordjylland.

Grunden til, at campister år efter år bliver ved med at holde deres ferie på campingpladser i Nordjylland eller andre steder i Danmark, er fordi, man får oplevelsen af en helt unik feriestemning. Campinglivet byder nemlig ikke kun på afslapning med familien – du bliver også lukket ind i et lille samfund, hvor folk passer på hinanden og færdes harmonisk på campingpladsens fællesarealer. 

Ønsker du at opleve camping i Nordjylland, så skal du helt sikkert vælge Jambo Feriepark. Vores campingplads er udviklet over mange år, og vi har i dag bl.a. en helt uovertruffen minigolfbane. Herudover har vi også et væld af legepladser, en swimmingpool og meget mere.

 

Oplev Nordjyllands bedste camping i fantastiske omgivelser

Nok har vi en fantastisk campingplads, men vores omgivelser bidrager også til en helt unik helhedsoplevelse, når du besøger Jambo Feriepark. Som en af de eneste campingpladser i Nordjylland – hvis ikke den eneste – finder du både en forlystelsespark og havet tæt ved campingområdet. Det er helt unikt. Læs mere om Fårup camping her.

Du kan med andre ord foretage dig en masse andet foruden at boltre dig på vores fantastiske campingplads i Nordjylland. Du kan tage en tur til stranden med familien, hvor bølgernes brusen er den bedste kur mod en stresset hverdag. Vil du forkæle børnene – og måske også dig selv, hvis du har et indre legebarn gemt i dig – kan I også besøge Fårup Sommerland, som praktisk talt er nabo til Jambo Feriepark. 

 

Reserver din plads på Jambo

Vil du opleve den nordjyske campingstemning i Jambo Feriepark, så skynd dig at reservere en plads, imens vi stadig har ledige pladser! 

Du kan skrive til os på info@jambo.dk eller ringe til os på tlf. 69 69 29 13. 

Du kan også booke ved at trykke på “Book Online” øverst på siden

Hvorfor er camping i Nordjylland så specielt?

Camping i Nordjylland er en helt særlig oplevelse, fordi omgivelser er så unikke. Det er ikke kun de nærliggende byer, som jeg beskrev ovenfor – det skyldes i den grad også attraktionerne, der gør camping i Nordjylland så attraktiv. Hos Jambo Feriepark ligger vi f.eks. klods op ad Fårup Sommerland. 

Det er en kæmpe gevinst for vores campingplads, ligesom det også er en gevinst for Fårup Sommerland. For os betyder det, at vi kan tilbyde noget unikt til vores gæster. For Fårup Sommerland betyder det, at de hvert år oplever en stærk tilslutning til forlystelsesparken fra vores gæster. Vi er med andre ord med til at gøre hinanden gode i Nordjylland – det er det, der gør campingpladserne i Nordjylland så specielle.

 

Campingpladser i Nordjylland – en løsning for hele familien

Når du booker dig ind på en campingplads i Nordjylland, får du en helt særlig oplevelse. Først og fremmest kommer det til udtryk på selve pladsen, og her er der naturligvis forskel på de mange campingpladser – det reflekteres også i antallet af stjerner. 

Valget af campingplads afhænger utrolig meget af, hvad du har brug for. Er du meget selvstændig, og behøver du ikke det helt store, kan det sagtens betale sig at vælge en campingplads uden så mange faciliteter.

Ønsker du derimod at opleve camping med alt, hvad det indebærer, så kan vi klart anbefale at vælge en campingplads i Nordjylland, som har investeret i, at alt er i særklasse. Det betyder mulighed for et væld af aktiviteter, indkøbsmuligheder, hygiejnetilbud, køkkenfaciliteter, fællesområde og meget mere.

Hvor mange campingpladser er der i Nordjylland?

Der i alt 87 campingpladser i Nordjylland i 2022. Størstedelen af dem ligger ud til havet eller fjorden, hvilket man godt kan forstå. I Nordjylland har vi en helt fantastisk natur langs kysterne og omkring fjorden. Områderne er rig på skov, og badestrandene er noget nært det bedste, du finder i Danmark. 

Herudover er kysterne også beriget med hyggelige byer, som er aldeles velbesøgte – især om sommeren. Tag f.eks. en by som Blokhus eller Sæby. Byerne er kendt for deres indgroede charme, som også tiltrækker et væld af turister i højsæsonen. 

Camping i Nordjylland har altså så meget andet at tilbyde end selve pladsen. Omgivelserne har nemlig også en kæmpe betydning, og det supplerer helhedsoplevelsen rigtig godt. For når du booker dig ind på en af de mange fantastiske campingpladser i Nordjylland, så har du også brug for at komme lidt ud.

 

Kontakt & find os

Kort over parken