camping ved vesterhavet

Grunden til, at Jambo Feriepark er et populært sted at tage på camping, er, at den ligger lige ud til det skønne Vesterhav. Camping ved Vesterhavet i Nordjylland er både sjovt, idyllisk og hyggeligt for hele familien. Jambo Feriepark er Danmarks bedste campingplads ved Vesterhavet.

Vi danskere har en helt særlig tilknytning til Vesterhavet, og hver sommer mærker mange af os en stærk tiltrækningskraft mod de vestlige dele af Danmark. Især den nordjyske vesterhavsstrækning er noget ganske særligt, idet der ligger en sand perlerække af oplevelsesmuligheder i det naturskønne landskab – både den maleriske kyst, de populære badebyer, Fårup Sommerland og den skønne by Aalborg.

Danmarks bedste campingplads ved Vesterhavet

Ønsker du en campingoplevelse ud over det sædvanlige med familien i nærheden af det fantastiske Vesterhav? Jambo Feriepark byder dig velkommen til det nordjyske paradis. Vores campingplads ved Vesterhavet er en luksuscampingplads, der er placeret lige ud til det flotte og storslåede Vesterhav. 

Faktisk ligger Jambo Feriepark kun tre km fra Vesterhavet, som er en badestrand, der år efter år har været og stadig er garant for glæde og familiehygge. Vi har derfor udnyttet vores unikke position og skabt de bedste badeforhold ved vesterhavsstrækningen uden for campingpladsen. På den brede sandstrand er der plads til alle, og de skønne nærliggende badebyer byder velkommen med hver sin særlige charme, kulinariske specialiteter og masser af god feriestemning.

Oplev de mange muligheder, vores campingplads ved Vestkysten tilbyder 

Vesterhavet har altid budt på mange muligheder. Om det er at bygge et sandslot med de mindste, spille bold i vandet med vennerne eller bare fordybe sig i en spændende bog under parasollen, så har Vesterhavet altid været velbesøgt af alle aldersgrupper. Med vores camping ved Vesterhavet har du mulighed for alt det, du plejer at lave ved Vesterhavet, men vores aktivitetsteam byder også på andre muligheder  – det kan være, at du f.eks. skal prøve kræfter med wind- eller kitesurfing?

Oplev nærområdet i bil, på cykel eller på gåben 

Noget af det helt specielle ved Vesterhavet er muligheden for at tage bilen med på stranden, hvorfra du kan slå en lille lejr med alt dit strandudstyr eller køre til en af de populære badebyer Løkken og Blokhus. Det kan være en fordel at være i bil, hvis du har små børn med på vores campingplads ved Vesterhavet.

Hvis du er frisk, kan du også cykle eller gå ned til vandet. Som sagt er der ca. tre km fra campingpladsen til Vesterhavet, men selve turen er smuk, afstressede og noget, vi klart kan anbefale. På denne måde kan du også opleve andre perspektiver af Vestkysten og nyde de naturskønne omgivelser. 

Det skønne ved vores campingplads ved Vestkysten er, at der ingen begrænsninger er, i forhold til hvordan I gerne vil have, at jeres ferie skal være. Det kan være, at I har en fastlagt plan for alt det, I gerne vil nå at opleve i bil. Det kan også være, at I ønsker at tage tingene lidt, som de kommer ved at tage på eventyr gennem det fantastiske ferielandskab på gåben – én ting, I kan være sikre på, er at få en masse gode ferieminder med hjem i bagagen. 

Jambo Feriepark – luksuscamping ved Vesterhavet

Som en af de største campingpladser ved Vesterhavet i Nordjylland kan Jambo Feriepark tilbyde luksuriøse faciliteter, som appellerer til alle aldre. Vi har sjove udendørsaktiviteter bestående af: swimmingpool, der både er egnet til børn og vandglade voksne, 18-hullers minigolfbane, kæmpestore legepladser samt en indendørs aktivitetshal med rig mulighed for fysisk udfoldelse. Camping langs Vestkysten er sjovt og spændende for hele familien, og hos Jambo Feriepark garanterer vi en rigtig god ferie. 

Book din campingferie ved Vesterhavet allerede i dag og glæd dig til de mange fantastiske ferieoplevelser, som du har i vente i det oplevelsesrige nordjyske ferieparadis!

campingpladser vesterhavet

Kontakt & find os

Kort over parken