Luksushytte camping

Luksushytte camping

Luksushytte camping er en eksklusive måde at opleve campinglivet på. I en luksushytte skal du ikke bekymre dig om det praktiske – det er ordnet for dig. Det eneste, du skal sørge for, er at slappe af og nyde opholdet sammen med din familie. Herudover tilbyder luksushytte camping også alle de faciliteter, I som familie har brug for.

Hvad er luksushytte camping? 

Tager du på luksushytte camping får du det mest eksklusive inden for campingmiljøet. Det bliver ofte refereret til som ‘glamping’. I en luksushytte kan i være hele familien, og der er rig mulighed for at boltre sig både udenfor og indenfor. I en campingvogn kan det godt være lidt begrænset på plads – det skal I slet ikke bekymre jer om, hvis I tager på luksushytte camping

Hvad indeholder luksushytter? 

I luksus campinghytter får I alt, hvad der er brug for. I har eget bad og køkken. Det er rart, hvis I har helt små børn med. Det er nemlig meget normalt at benytte campingpladsens bade- og køkkenfaciliteter, hvis man er på almindelig camping. Ønsker I at have plads til at gøre, som I vil, kan vi varmt anbefale at opleve luksushytte camping.

feriehytte

Hvem benytter ofte luksushytte camping? 

Vi ser ofte, at børnefamilier trives i vores luksus campinghytter. Det er, fordi de har den nødvendige plads, som en børnefamilie kræver. En campingvogn er naturligvis hyggelig, men pladsen kan ofte være trængt, og her er det rart at have en luksushytte med alle de vigtigste faciliteter samt huslige remedier. 

Herudover er luksushytter også for par, der ønsker lidt ekstra plads til sig selv. På mange måder kan luksushytte camping sammenlignes med at booke et sommerhus, men her oplever du altså ikke følelsen af campinglivet. For par kan luksushytte camping give jer ro til at afstresse og få lidt kvalitetstid sammen. 

Kontakt & find os

Kort over parken