Saltum camping i Jambo Feriepark foregår tæt ved er en hyggelig lille by, som ligger lige mellem Løkken og Blokhus. Campingpladsen i Saltum ligger kun med kort afstand fra Saltum strand, som er en af Nordeuropas allerbedste strande.Tag familien med på camping i Saltum på Jambo Feriepark

saltum camping

Camping i Saltum tilbyder et væld af spændende aktiviteter

Det er nemt at være aktiv campist i Saltum, for naturen indbyder til lange, flotte gåture, og der er masser af aktiviteter at udforske. Saltum har på trods af sin størrelse imponerende mange aktiviteter og attraktioner at byde på. I Saltum by findes den populære butik Bindestuen, Egnssamlingen og Multihus, en hyggelig lille social café, en slagter, et velassorteret supermarked og flere spændende butikker, kunsthåndværkere og gallerier.

Saltum Trim arrangerer hvert år flere udendørs aktiviteter og ved Nols sø, som er et rekreativt område, hvor du kan vandre i det skønne skovområde. Tager du fiskestangen med, kan du også fange din egen middag, som du kan spise på campingpladsen i Saltum sammen med familien.

Få en kulturel oplevelse med camping i Saltum hos Jambo

I Saltum og nær campingpladsen foregår der om sommeren masser af events og aktiviteter, men et af de helt store events er Uldfestivalen i Saltum – Skandinaviens største. Uldfestivalen har hovedsæde på vores campingplads i saltum – nemlig Jambo, hvor størstedelen af festivalen foregår. 

Uldfestivalen foregår altid i maj, og her kan du en hel weekend gå på opdagelse i alverdens garn, uld, boder, workshops og masser af aktiviteter for børn. Gør det nemt for dig selv og få så meget ud af festivalen som muligt ved enten at tage campingvognen eller teltet med på Jambo – eller lej en hytte for hele familien.

camping saltum

Saltum camping: Oplev de skønne naturområder

I Saltum findes der et væld af skønne naturområder og en af Nordeuropas absolut bedste strande. Et af de skønne naturområder i Saltum er f.eks. Lille Norge. Lille Norge er et lille naturområde i Saltum. Her findes kuperet terræn, uberørte klitbakker, en fantastisk sti, der fører direkte ned til havet, og en imponerende udsigt. 

Tag picnickurven med og oplev den smukke, uberørte natur, som kun ligger ganske kort vej fra campingpladsen. Jambos camping i Saltum giver plads til ro og hygge, men der er også plads til aktiviteter.

Et imponerende stisystem spiller godt sammen med vores Camping i Saltum

Saltum er kendetegnet ved at have flere fantastiske stisystemer, som gør det muligt at opleve naturen og kysten på tæt hold. Der findes flere indgange til det avancerede stisystem fra Jambo, som du både kan udforske på gåben eller på cykel. Stisystemet kan føre dig både til Løkken og Blokhus. Vores Saltum camping indbyder til aktiviteter for enhver smag.

Uanset om du er til afslappende campingferie, aktiv ferie eller noget derimellem, så har Jambo Feriepark og Saltum masser at byde på. Book din sommerferie allerede nu og oplev, hvor fantastisk ferie i Danmark kan være på vores campingplads nær Saltum by. 

Har du ikke selv en campingvogn eller et telt, kan du enten leje en luksushytte eller en fuldt udstyret campingvogn – som har plads til hele familien – på vores camping i Saltum.

Kontakt & find os

Kort over parken