Campinghytter i Jylland er luksuscamping, der har plads til en større familie på op mod seks personer. Vores campinghytter i Jylland tilbyder køkken, bad, fællesareal, stor terrasse og meget mere. Denne type camping giver dig alt det praktiske, du har brug for, så du kun skal koncentrere dig om at hygge med familien.

campinghytter

Campinghytter i Jylland giver plads og bibeholder følelsen af at være omgivet af natur

En campinghytte i Jylland giver dig et komfortabelt frirum, samtidig med at du stadig føler, du er forbundet med naturen. Mange tror nemlig, at en feriehytte frarøver dig følelsen af at være på camping. Det gør den bestemt ikke. Det kan sammenlignes med at være i sommerhus, som også giver dig tilstrækkeligt plads til at være flere mennesker samlet, mens du stadig har følelsen af at være i af naturlige omgivelser.

Den ekstra mængde plads giver jer nogle unikke fordele, hvis I er flere mennesker afsted. Er I omkring 6 personer, har I brug for mindst to campingvogne til at opholde jer, hvis det er den løsning, I vælger. Her kan det være besværligt at lave noget sammen indendørs. Fællesaktiviteter og hygge bliver derfor ofte udenfor eller klemt ind i forteltet af en campingvogn.

Med en feriehytte i Jylland kan I nemt samles om aftenen til et spil kort, aftensmad eller en god flaske vin omkring spisebordet.

Hvad kan man lave i en campinghytte i Jylland?

Der er så mange ting, I kan lave i en campinghytte i Jylland. Om aftenen kan de voksne hygge sig under et tæppe med en god bog. Børnene kan spille spil på værelset eller se en god film. Pladsen gør det muligt at lave mange forskellige ting.

Men det er ikke kun om aftenen, en feriehytte kommer til sin gode ret. Om sommeren kan de høje temperaturer blive for meget. Her kan det være rart at trække sig indenfor i skyggen for en stund.

En campinghytte i Jylland tilbyder dig i bund og grund så meget mere end et sted at sove. Det er et frirum og et sted, du kan trække dig tilbage under dit ophold på campingpladsen. Herudover tilbyder en campinghytte også alt det praktiske, du har brug for, når du skal lave mad m.m. Det betyder, du skal bruge mindre tid på praktiske opgaver, hvilket i sidste ende betyder mere afslapning og tid med familien.

Hvor mange personer kan der være i en campinghytte i Danmark?

Det er meget forskelligt fra hytte til hytte. Hos Jambo Feriepark kan man bo op til seks personer i hver hytte. Det er en størrelse, der hjælper både vennepar og større familier med at opholde sig samlet på campingpladsen. Man kan dog sagtens booke campinghytter i Danmark uden at være en forsamling af 4-6 mennesker.

Hvis du elsker at have nok plads at boltre dig på, kan vi varmt anbefale dig en feriehytte i Danmark. Du får både en stor terrasse, køkken, bad og meget mere. Det er glamping, når det er allerbedst.

camping hytter nordjylland

Vælg feriehytter i Jylland, hvis du har små børn

Der er dog ingen tvivl om, at campinghytter i Jylland oplever den største efterspørgsel fra børnefamilier. Hvis du skal på camping med små børn, er det rart at kunne trække sig, hvis børnene bliver trætte og skal bruge en middagslur. Det er også rart med den ekstra mængde plads, hvis den lille skal have skiftet ble.

Vi oplever i det hele taget på vores egen campingplads, at vores campinghytter i Jylland giver den nødvendige plads, som børnefamilier ofte har brug for. Børn kan hurtigt blive overstimuleret, og her er det rart at have muligheden for slappe af i sin egen rolige hytte, der fungerer som en hjemlig base.

Medbring dette, når du bestiller en campinghytte i Jambo Feriepark

Campinghytter i Jylland er indrettet meget forskelligt, og det er heller ikke sikkert, du har alt med, du skal bruge. For at spare dig mest muligt plads i bilen – men også for overskuelighedens skyld – tilbyder vi hos Jambo feriepark, at du kan medkøbe en startpakke.

Vores startpakke inkluderer:

Det kan du læse mere om på vores side om feriehytter.

Det er dog ikke alle campinghytter i Jylland, der tilbyder denne service. Derfor skal du være opmærksom på at afgive lidt ekstra plads i bilen til alle de huslige ting, der normalt skal være i et velfungerende hjem.

Hvor meget koster campinghytter i Jylland?

Prisen på en campinghytte i Jylland er meget sæsonpræget. Det er klart, at i sommerferien er prisen dyrere end uden for sæsonen. Så i de travleste måneder kan prisen for en feriehytte i Jylland godt koste i omegnen af 13.000-15.000 kr. for en uge. Prisen kan også være helt ned til omkring 7.000-8000 kr. for ugen i de mindre travle måneder.

Hvis du ikke ønsker en uges ferie, men derimod foretrækker at booke en campinghytte i Jylland for nogle dage, kan det også sagtens lade sig gøre de fleste steder. Her på linket kan du se vores priser for 2023.

Kontakt & find os

Kort over parken