Campingpladser i Jylland

Feriepark

Der findes mange campingpladser i Jylland – faktisk findes der omkring 407 campingpladser i Danmark, hvor de fleste er lokaliseret i Jylland. Tre ud af fire campingpladser ligger vest for Storebælt. Camping i Jylland har i mange året været en populær feriebeskæftigelse for danskerne, og det er nærmest blevet en forankret del af vores kultur.

Leder du efter en af de bedste campingpladser i Jylland?

Er du på udkig efter en campingplads, der lever op til dine forventninger, så står vi hos Jambo Feriepark som et oplyst fyrtårn på det danske landkort. Vi har siden 2011 været en del af Europas ledende luksuscampingpladser og adskillige gange vundet prisen som Danmarks bedste campingplads. 

Det, der gør os så speciel, er ikke blot vores campingplads. Det er også vores nærområde. Vi ligger tæt på Vesterhavet, og så er vi nabo til Fårup Sommerland, som vi især oplever, er til stor begejstring for børnene. 

Er campingpladser i Jylland for alle aldersgrupper?

Ja, helt bestemt! Det gode ved camping i Jylland er, at det er, hvad man gør det til. Børnefamilierne finder oftest hinanden, da børn har det med at komme godt og hurtigt ud af det med hinanden. Det ældre publikum kan også sagtens slappe af, hvis man ønsker en rolig og afstressende ferie. Camping er for alle, og det vil det blive ved med at være.

Oplev camping i Jylland på tre forskellige måder

Når du camperer hos Jambo Feriepark, er der tre former for camping, du kan benytte: 

  • Du kan leje en hytte på campingpladsen.
  • Du kan leje eller medbringe din egen campingvogn.
  • Du kan leje eller medbringe dit eget telt. 

 

Det er ikke alle campingpladser i Jylland, der udlejer hytter eller campingvogne, men den fordel har du altid hos Jambo Feriepark. Du kan altså med andre ord opleve den unikke campingoplevelse, helt ligesom du ønsker det. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig ind i bilen med familien og køre afsted mod det nordjyske. 

Når du ankommer, venter der en luksuscampingvogn eller hytte til dig. Du behøver ikke engang at pakke teltet ud af campingvognen eller gøre noget ved hytten – det er gjort for dig. Nemmere bliver det ikke. Det eneste, du skal sørge for, er at slappe af. Har du din egen campingvogn eller dit eget telt, kan du naturligvis sagtens booke en almindelig plads. 

Her kan du se alle priser

feriepark

Hvad er de vigtigste kriterier, når du camperer i Jylland?

Det er der forskellige meninger om. Det er naturligvis rarest, hvis der er solskin, når man tager på camping i Jylland – men det er vi naturligvis ikke herre over. Nogle ting kan man dog sørge for er på plads – både som campingplads, men også som campist – og det er, at faciliteterne er i orden. 

Når du vælger en campingplads, er det vigtigt at vælge et sted, hvor der bliver gjort en indsats for at vedligeholde toiletterne, køkkenet, fællesrummene mv. I vores optik skal en campingplads ikke udvikle sig til at blive forvekslet med en festival, og det er selve campingpladsen først og fremmest ansvarlig for at opretholde – men campisterne har også et medansvar. 

Igennem årtier har samtlige campingpladser i Danmark opereret med en konsensus om, at alle løfter i samlet flok. Det betyder, at alle hjælper til med at få campingpladsen til at se ren og pæn ud. På campingpladser i Jylland er der et helt unikt fællesskab, og det smitter af på måden, de danske campingpladser bliver vedligeholdt.

 

Vi er en campingplads i Jylland med suveræne omgivelser

Jambo Feriepark er ikke blevet bygget over en nat. Det er et projekt, der har været igang siden 1964, hvor campingpladsen ikke var mere end blot en øde nordjysk slette. Det betyder, at vi løbende har optimeret vores plads, så den i dag er en af de bedste campingpladser i Jylland, Danmark og hele Europa. 

Ikke nok med, at vi som campingplads er blevet ved med at forny os og opgradere vores faciliteter, så har vores nærområde også ændret sig mod det positive. Vi har nemlig siden 1975 haft en aldeles prominent nabo i Fårup Sommerland, hvilket blot har gjort mulighederne endnu flere, når du besøger vores camping i Jylland. 

Herudover har vi siden dag ét ligget tæt på Vesterhavet, hvilket aldrig bliver en kedelig fornøjelse. Vi oplever ofte, at vores gæster tager én dag eller to ud af deres program for at slappe af ved vandet. Når du booker en plads, en luksuscampingvogn eller hytte hos Jambo Feriepark, kan vi garantere dig, at du ikke kommer til at kede dig

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Vi håber, at du er blevet klogere på camping og har lyst til at prøve det for første gang eller igen. Hos Jambo Feriepark vil vi i hvert fald glæde os til at byde dig velkommen. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål til camping i Danmark eller vores campingplads, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

 

Du kan skrive til os på info@jambo.dk eller ringe til os på tlf. 69 69 29 13. Vi glæder os til at se dig!

Jambo Feriepark

Hvad er camping i Jylland?

Camping er en mulighed for at komme tættere på naturen, uden det bliver helt primitivt. Man kan vælge flere typer af camping. Nogle ønsker at campere i telt, men de fleste campister medbringer en campingvogn, som har alt det nødvendige. I nyere tid er det også blevet populært at “glampere”, som kommer af udtrykket ‘glamping’. 

Glamping er en blanding af glamour og camping og dækker naturligvis over den luksuriøse udgave af camping. Glamping er ofte forbundet med en hytte, som har det hele, eller en campingvogn, hvor standarden er en tak højere end normalt. 

Men camping er ikke kun et sted, hvor du overnatter. Det er naturligvis lige så meget forbundet med omgivelserne. En campingplads beskrives ofte som et lille samfund, hvor alle passer på og hjælper hinanden. Herudover skal en campingplads også som udgangspunkt stille flere faciliteter til rådighed, som kan være alt lige fra legepladser og minigolf til køkkenfaciliteter.

De nærliggende attraktioner har også en stor betydning for oplevelsen. Hos Jambo Feriepark kan I eksempelvis nyde godt af, at vi ligger tæt på både stranden og Fårup Sommerland.

Hvor mange danskere besøger de mange campingpladser i Jylland?

I 2021 var der omkring 11,7 millioner overnatninger på de danske campingpladser. Det betyder, at det ikke kun er os danskere, der benytter os af de fantastiske campingmuligheder i Danmark. Ser vi udelukkende på Danmark, så er vores interesse for camping steget gevaldigt de seneste år. 

Ser vi på forskellen fra 2020 til 2021, så er der sket en stigning på 20 % i antallet af danskere, der vælger at campere. Det skal naturligvis ses i lyset af, at vi har haft en pandemi i den periode, der besværliggjorde det at rejse udenfor landets grænser. Men ser man på tallene for 2022, så ser det faktisk ud til at holde samme høje niveau. 

Danskerne har altså fået smag for de mange campingpladser i Jylland, og det kan vi også mærke her hos Jambo Feriepark. Camping i Jylland har nået nye højder som familiebeskæftigelse, og det giver det frirum, som er så tiltrængt i en stresset hverdag.

 

Kontakt & find os

Kort over parken