I Jambo Feriepark kan man leje luksuriøse feriehytter i Nordjylland, der gør det muligt at opleve den hyggelige stemning, der hersker på en campingplads og nyde de frie rammer – helt uden at skulle medbringe hverken telt eller campingvogn. Det er luksus kombineret med alle de aktiviteter campingpladsen tilbyder. Vores campinghytter i Nordjylland giver plads til hygge og sjov for hele familien.

Her på siden kan du booke en feriehytte i Jambo Feriepark, der vil være en både luksuriøs og hyggelige base for de mange sjove og spændende ferieoplevelser i Nordjylland.

LUKSUSFERIE I FERIEHYTTER I NORDJYLLAND

Drømmer du om at tage familien med på ferie i Nordjylland, hvor I er omgivet af legekammerater, masser af aktiviteter og Vesterhavet? 

I Jambo Feriepark kan du leje en luksuriøs campinghytte i Nordjylland, hvor der er plads til seks personer, og alle aktiviteter på campingpladsen er inkluderet. Her kan du blandt andet svale dig i vores store swimmingpool med plads til både store og små, læne dig tilbage på solterrassen med en kølig drink eller se ungerne hygge sig på en af vores legepladser. Hytterne er placeret centralt på pladsen, så du har pool og legeplads inden for kort rækkevidde. I alle vores feriehytter er der eget bad, en lille stue, en stor terrasse, køkken, to soveværelser og en hems. Det er et lille sommerhus omgivet af alle de faciliteter og tilbud, der findes på campingpladsen.

camping hytter nordjylland
feriehytte

Luksushytte

Luksushytterne er alle bygget i enten 2006 eller 2008. De er opført af massive, norske bjælker efter en meget vigtig opskrift: Kun det bedste er godt nok! Alle hytterne er i år 2016 udvidet med en lille hyggelig stue.

Lidt om indretningen: Opholdsrum med spisebord og 6 stole. Fuldt udstyret køkken og stort glasparti ud til hyttens store, overdækkede terrasse. Der er to separate soveværelser: det ene med dobbeltseng, det andet med køjeseng. Begge soveværelser har garderobeskab. Fra opholdsstuen er der en stige op til hyttens hyggelige hems. Her er der 2 sengepladser og en dejlig udsigt. Nede på jorden igen er der også et dejligt badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Opført i lyse fliser og med varme i gulvet.

Hyttens udstyr

Alle hyttens senge har boksmadrasser. Der er 6 dyner og puder, linned skal  I selv have med, eller I kan leje linnedpakker i Informationen.

I køkkenet findes 4 keramiske kogeplader, emhætte, køle-/fryseskab, bageovn, opvaskemaskine, kaffemaskine samt service til 6 personer. 

Hytten har tilmed en lille dagligstue, som indeholder sofabord, sofa, lænestol og 40″ SMART TV. 

Bemærk venligst: Alle vores hytter er røgfrie, ligesom der ikke må medbringes hunde, katte eller andre kæledyr i hytterne. Slutrengøring er med i prisen, når I lejer en luksushytte.

Tilkøb startpakke for DKK 199
Slip for at slæbe alt det praktiske med hjemmefra. Startpakken indeholder følgende:

CAMPING OG FERIEHYTTER VED VESTERHAVET I NORDJYLLAND

 

På Jambo lader vi det være helt op til dig selv, hvordan du og din familie vil bruge jeres ferie. Du bestemmer selv, om den står på afslapning, masser af aktiviteter – eller en kombination. Alle vores campinghytter i Nordjylland har en stor terrasse, som går rundt om hytten, hvor det er muligt at grille, ligge og nyde solen eller spille spil.

Vores feriehytter er alle opført i enten 2006 eller 2008, og er siden blevet opdateret flere gange med ekstra skønne faciliteter. Der er kommet en lille hyggelig stue til, siden hytterne først blev bygget, og terrassen til hver eneste af vores feriehytter er blevet udvidet hele to gange. Vores feriehytter ved Vesterhavet er opført i massive norske bjælker og er af absolut bedste kvalitet. De skønne feriehytter i massivt tilføjer en helt særlig hyggelig stemning, som vil danne ramme om et par hyggelige feriedage tæt på den uspolerede vendsysselske natur, der har fået mange danske og udenlandske feriegæster til at vende tilbage hertil år efter år gennem årtier.   

Vil du gerne give din familie en ferieoplevelse i Danmark, de aldrig glemmer, så skal du tage dem med i vores campinghytter i Nordjylland. Du kan booke din ferie allerede nu – vi vil glæde os til at tage imod jer og byde jer indenfor i en af vores behagelige feriehytter, der giver jer direkte adgang til alt det skønne, som Nordjylland har at byde på.

 

DET KAN DU GLÆDE DIG TIL AT OPLEVE FRA DIN FERIEHYTTE I NORDJYLLAND

Ud over at vores feriehytter giver dig den bedste forudsætning for at holde en skøn ferie med camping i Nordjylland, er der er masser at opleve, når du bevæger dig ud i ferielandet. Nærmeste nabo til vores feriehytter er forlystelsesparken Fårup Sommerland, der er på manges liste over de bedste ferieoplevelser i sommerperioden. Men herfra har du også et centralt udgangspunkt for at tage for dig af alle de store oplevelser, som Vendsyssel kan præsentere. 

Naturen omkring den nordjyske vesterhavsstrækning har naturligvis sin egen tillokkende charme. Her ligger der seværdige badebyer og badehoteller som perler på en snor. Det er en strækning, der er mættet med nogle af de største naturoplevelser og mest maleriske vartegn, der findes i hele Danmark. Mod vest indbyder Thylandets vilde natur på oplevelser, som ikke findes mage til. Besøg for eksempel Bulbjerg, der er Danmark eneste fuglefjeld uden for Bornholm. Det dramatiske syn af den næsten 50 m høje klippe, der grænser lodret op mod Vesterhavets rullende bølger foran sandstranden er et bjergtagende syn, som skal opleves. Eller tag en tur gennem Tranum Klitplantage og oplev det historiske Svinkløv Badehotel og de skønne omgivelser, der har dannet ramme om en af de mest populære tv-serier i nyere tid. Det er indbegrebet af den nordjyske naturidyl. 

Du kan også bruge vores feriehytter som udgangspunkt for at tage på opdagelse i ferielandet længere mod nord. For på en rolig dagsudflugt langs kyststrækningen kan I nå helt op til Skagen og opleve den særlige sommerstemning, som har dannet grundlag for nogle af landets mest legendariske kulturskatte og naturskønne feriebilleder.

 

FERIEHYTTER I NORDJYLLAND – KOM LIDT TÆTTERE PÅ NATUREN

Det er ikke tilfældigt at vi har bygget vores skønne feriehytter i træ. For i Nordjylland er du lidt tættere på naturen. Og vi har et ønske om at byde dig velkommen til en ferie, hvor I kommer hinanden ved og føler dig fri for dagligdagens trængsler og hverdagssysler. Derfor finder du også mange muligheder for udendørs aktiviteter i direkte forbindelse med vores feriehytter. Du kan blandt andet spille et slag minigolf på vores 18-hullers, afrikansk inspirerede minigolfbane, der er en af Danmarks absolut fineste minigolfanlæg, du kan tage en forfriskende dukkert i vores swimmingpool, eller du kan tage ungerne med på legepladsen og se dem folde sig ud under den åbne himmel.

Søger du efter campingpladser med campinghytte i Jylland, er du derfor kommet til det helt rigtige sted. For Jambo Feriepark har mange gange været kåret til Danmarks allerbedste campingplads. Og grunden til det er netop faciliteterne og vores feriehytters samspil med den omkringliggende natur. Her danner vores feriehytter rammen om en ferie, hvor I har mulighed for at opleve noget af det ubetinget bedste, som det danske ferieland har at byde på; Den uberørte natur, nogle af Danmarks største attraktioner som de nærmeste naboer, den familievenlige badestrand – og alt sammen med indkvartering i vores feriehytter, som er designet til at skabe gode ferieminder og kvalitetstid sammen med dem, du holder allermest af. 

 

BOOK EN AF VORES LUKSURIØSE FERIEHYTTER I NORDJYLLAND ONLINE

Du har mulighed for at booke en af vores populære feriehytter online. Men hvis du har spørgsmål angående vores feriehytter af enhver art, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os. Så kan du snart begynde at glæde dig til nogle af landets bedste ferieoplevelser.

Kontakt & find os

Kort over parken