Luksuscamping i Danmark tilbyder noget ud over det sædvanlige. Luksuscamping kaldes også for glamping, idet det er en “glamourøs” form for camping. Luksuscamping fordrer, at man som campingplads har tilstrækkelige og eksklusive faciliteter, der er i god stand og tilbyder en standard, der rækker ud over gennemsnittet.

Luksuscamping i Danmark

Hvad er luksuscamping i Danmark? 

Men hvad er luksuscamping i Danmark? Hvad består det af? Hvis camping skal gå under kategorien “luksus”, skal der være mulighed for forkæle sig uden udfordringer. Det kan du opleve hos Jambo Feriepark. Mange tror, man skal eje en campingvogn for at tjekke ind på en campingplads – det er ikke sandt. 

Hos os kan du opleve campinglivet fra dets mest luksuriøse side ved at booke en luksuscampingvogn eller luksushytte. Du skal i princippet ikke medbringe noget hjemmefra. Vores luksuscamping i Danmark stiller alt til rådighed, og det gælder indkøbsmuligheder og meget mere. 

Herudover er der også en række eksklusive ting at foretage sig. Hos Jambo Feriepark har vi bl.a. Europas største minigolfbane, en udendørs pool, indendørs legeland og meget mere. Det er helhedsoplevelsen, der dikterer, om det er luksuscamping. Og vores fem stjerner indikerer lige netop det. 

Hvem booker normalt luksuscamping? 

Luksuscamping i Danmark benyttes i mange tilfælde af børnefamilier. Med børn kan det ofte betale sig at vælge den mest overskuelige løsning – og det må man sige, at luksuscamping er. Her skal du blot slappe af og nyde dit ophold. Du får altså mere tid til familien, og du skal bl.a. ikke bruge tid på at sætte campingvognen op eller gøre hytten i stand. Det er gjort for dig inden din ankomst. 

Så hvad venter du på? Pak bilen med kortspil, snacks og badetøj til opholdet – ligesom du vil gøre, hvis du fløj afsted sydpå – og kør mod Jambo Feriepark for eksklusiv luksuscamping i Danmark.

Kontakt & find os

Kort over parken